ABONAMENT CONSILIERE ASTROLOGICA

 

CONSULTANTA  PERSONALA

 

CONSILIERE  ASTROLOGICA  - Abonament : 150 lei / luna – consta  in :

 

CONSULTATIE o ora/lunar, pentru o perioada minima de trei luni.

Se analizeaza potentialul intervalului, posibilitati de valorificare a potentialului, precum si un mod de lucru personalizat privind folosirea intervalului si optimizarea activitatilor, in functie de intentiile clientului. La solicitarea clientului, se pot derula mai multe intalniri (telefonic si/sau on-line) in cadrul abonamentului.

Consultatie – jumatate de ora : 50 lei;  dar nu mai mult de doua discutii, intre doua sedinte lunare [pentru ca, de fapt, invatam sa ne descurcam singuri :)].

Consilierea se face on-line sau prin telefonAbonamentul este disponibil ca mod de lucru, dupa realizarea unei consultatii initiale. Pot accesa acest mod de consiliere toti cei care au comandat o analiza personalizata, in cele sase luni anterioare solicitarii. vezi Consultatia Astrologica Personalizata).

Plata abonamentului se face trimestrial – 450 lei/la inceputul fiecarui trimestru (pentru trei luni de lucru). In anumite situatii, la solicitarea clientului, se accepta plata lunara.

Pentru plata integrala pentru un an de abonament, se acorda o reducere de 10%.

Membrii grupului Astro Mercur beneficiaza de reducerea de 15%, pentru perioada in  care fac parte din grup. 

Daca traversezi o perioada aparent dificila, sau daca vrei sa lucrezi constient intr-o anume experienta, un anumit interval de timp, daca vrei sa fructifici din plin o anumita perioada, atunci acest mod de lucru (colaborare) ar putea fi potrivit, in completarea unei consultatii preliminare.

Vezi conditiile de derulare a consultatiilor AICI .

 

COMANDA

 

Inscrierea in grupul de lucru cu influentele astrale (Comunitatea Astro Mercur) va asigura reducerea de 15% la toate analizele solicitate in intervalul de timp pentru care va inscrieti (17 lei pentru o luna calendaristica). In cazul inscrierii in grupul de lucru cu influentele astrale pe o perioada de un an (188 lei), beneficiati si de o consultatie scurta gratuita, pe baza de programare.

Mai multe detalii : grupul de lucru (on-line) Astro Mercur

 

INREGISTRARE  grup de lucru (on line) Astro Mercur.