• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Servicii astrologice

  prezentarea  modului  de  lucru :

   

   

  Cunoasterea astrologica ne ajuta sa ne armonizam in ritmurile naturii. Astfel, reusim sa folosim din plin fluxul sincronicitatilor.

  Atunci cand noi folosim influentele astrale, ne potrivim planul de lucru personal in curgerea energiilor si muncim cu spor maxim – realizam impact maxim cu efort minim, dezvoltand orice actiune la momentul potrivit si in ritmul optim.

   

  Astrologia ne ajuta sa ne cunoastem, mai bine si mai profund.

  Prin autocunoastere reusim sa descoperim resurse interioare si intelegem cum sa le valorificam in cel mai potrivit mod, in orice moment.

   

  Astfel, Analiza  Astrologica  ne ofera fiecaruia calea potrivita de a actiona asupra cauzei problemelor de rezolvat, utilizand in mod optim propriul liber arbitru (dreptul de a alege), astfel incat efectul deciziilor si faptelor noastre sa fie cat mai benefic.

   

  Consultatia  Astrologica, in viziunea mea, reprezinta o faza de antrenament personal, care are scopul de a te ajuta sa identifici blocajul sau tiparul din care ar fi timpul potrivit sa iesi, precum si resursele personale prin care poti realiza acest lucru.

  In functie de alegerile personale putem stabili un mod de lucru prin care, intentiile tale se potrivesc in ritmurile astrale si astfel , generezi o schimbare, optimizezi un program, te valorifici constient.

   

  Consultatiile se deruleaza conform detaliilor de mai jos, prin discutii, fata in fata, la telefon sau on-line.

  Fiecare serviciu astrologic este descris pe pagina respectiva.

  Programarea  se face dupa transmiterea datelor personale.

   

  Sunt necesare urmatoarele informatii:

  Numele, data, ora si locul nasterii, subiectul principal de analizat in jurul caruia urmeaza sa dezvoltam discutia.

  Va rugam sa folositi formularul urmator :

   

  INREGISTRARE  GRUP  DE  LUCRU/ SERVICII

  Sau COMANDA  la finalul paginii.

   

  Formularul prevede toate informatiile necesare, toate tipurile de servicii precum si variantele de plata; selectati serviciul care va intereseaza si/sau inscrierea in grup.

  Plata se face la transmiterea solicitarii.

  Detaliile de plata vor fi transmise prin e-mail.

   

  Membrii inscrisi in grupul de lucru beneficiaza de o reducere de 15% la orice comanda, pe perioada in care fac parte din grup.

   

  Datele personale preluate de la solicitanti precum si continutul analizelor sunt confidentiale.

  Nu se discuta o tema personala decat cu beneficiarul acesteia.

  Exceptie fac discutiile privind relatiile parteneriale sau parinti-copii, cand a doua tema se poate analiza in lipsa beneficiarului, strict pe marginea subiectului relational si in scopul armonizarii relatiei.

   

  Informatiile astrologice si recomandarile cuprinse in aceste analize produc efecte in functie de modul in care sunt folosite de catre beneficiar. Realizarea sau nerealizarea acestor posibilitati depinde de liberul arbitru al beneficiarului si de cum anume il utilizeaza.

   

  Pentru a intelege cum functioneaza astrologia te invitam sa citesti urmatoarele postari:

   

  Ce este informatia astrologica ? Cum o folosim ?

  Despre astrograma

  Ce inseamna cerul pentru tine ?

   

  consultanta  personala

   

  Fiecare moment aduce cu sine un potential energetic.

  Daca acceptam conceptul de “constructie energetica” a lumii, putem intelege cum se produc interactiunile energetice si putem folosi, constient, din ce in ce mai mult din potentialul pe care ni-l ofera Universul in fiecare clipa.

   

  Astrograma construita pentru momentul nasterii unui nativ contine informatie structurata pe niveluri vibratorii diferite, conform cunoasterii astrologice. Rolul "interpretului uman" este sa adapteze informatia astrologica la specificul hartii nativului, precum si sa asculte mesajul intuitiv, riguros destinat fiecarui om si sa-l transmita, in mod potrivit, celui pregatit sa-l primeasca.


  Analiza astrologica personalizata, conduce catre cauzalitatea evenimentelor si experientelor din viata noastra, invitandu-ne la o autodepasire permanenta a asa-ziselor "limite" proprii.

  Prin antrenament personal reusim sa generam situatii, evenimente, rezultate.

   

  Realizam materializarea.

   

  consultanta  persoane  juridice

   

  Astrologia abordeaza o entitate colectiva in mod similar unei entitati individuale,  cu anumite corelari intre domeniile vietii.

  Astfel, putem  analiza evolutia unui grup de persoane, constituit intr-o anume forma de organizare.

   

  alege momentul potrivit si foloseste influenta astrelor

   

   

  COMANDA  si/sau  INREGISTRARE  grup de lucru cu influentele astrale