• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Analiza astrologica personalizata

  CONSULTANTA  PERSONALA

   

  ANALIZA  ASTROLOGICA  PERSONALIZATA  200 lei – consultatie, 90 min.

   

   

  Consultatia se programeaza la primirea datelor personale (data, ora si locul nasterii) si se achita pana la termenul stabilit pentru discutie.

  Consultatia se deruleaza fata in fata, on-line sau prin telefon.

   

  Se analizeaza potentialul hartii natele si modul in care este stimulat acest potential la momentul discutiei, posibilitatile de valorificare in cursul anului curent (intre aniversari),  se discuta in vederea lamuririi principalelor preocupari ale solicitantului, se poate stabili un mod de lucru sau un program personalizat, optimizat, pentru a depasi diferite situatii sau pentru a dezvolta un plan de lucru.

   

  Daca apare nevoia unor clarificari suplimentare se poate programa o a doua discutie, on-line sau prin telefon, cu o durata de 30 min/ 50 lei.

   

  Dupa consultatia initiala se poate continua consilierea in variantaABONAMENT”, sau se poate reveni oricand pentru o astfel de colaborare.

   

  Vezi conditiile de derulare a consultatiilor AICI .

   

   

  Pentru o consultatie programata primiti ultimul material audio transmis catre   Grupul Astro Mercur.

   

  COMANDA

   

  Daca alegi sa te inscrii in grupul de lucru cu influentele astrale, vei avea reducere 15% la orice comanda pe care o vei face in perioada de timp in care faci parte din grup. Perioada minima de timp pentru care poti alege sa faci parte din grupul de lucru este de patru saptamani, pentru suma de 17 lei.

  Daca alegi sa faci parte din grupul de lucru pentru o perioada de un an de zile, suma de plata va fi de 188 lei (echivalentul pentru 11 luni) iar in acest interval de timp vei avea acces si la o consultatie gratuita de o ora, pe baza de programare.

   

  Mai multe detalii : grupul de lucru Astro Mercur.

   

  INREGISTRARE   grup de lucru (on-line) Astro Mercur