• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Grup Astro Mercur

   

   

  Despre Grupul  Astro Mercur

   

  Pe 5 decembrie 2017, Grupul Astro Mercur a implinit patru ani … de munca :)

  Multumim tuturor, pentru efort, pentru incredere, precum si pentru incurajari.

   

  Grupul precum si modul de lucru in grup s-au nascut sub influenta cuadraturii Uranus-Pluton, in vara anului 2013, chiar in miezul schimbarilor. Am acceptat indrumarea plutoniana care, sondeaza inca, adanc subconstientul meu si, am folosit provocarea uraniana care, a sapat adanc in mine-omuletul, punand sub presiune maxima manifestarea. Si, mai ales, am urmat imboldul puternic al energiei neptuniene stimulata de tranzitul Nodului Nord – orice indoiala a omuletului a fost transformata de mesajele sufletului, sub aceste directii ale influentelor astrale.

   

  La inceput a fost un gand si multe intrebari :

  Oare vom reusi sa pastram ritmul ?

  Si sensul … de crestere ?

  Saptamana dupa saptamana  … In inlantuirea ciclurilor planetare …

  Am crescut frumos impreuna, unii in pas vioi, altii mai cu opinteli :)

  Folosim vantul astral si ritmurile cosmice.

  Ne bucuram de transformare si de crestere.

  Construim din ce in ce mai constient peisajul realitatii personale.

   

  Multumim echipelor reunite!

  Spor maxim in continuare :)

  Intre timp, FOLOSITI-VA Lumina :)

  Si va invitam sa crestem frumos impreuna, in Grupul Astro Mercur.

   

  ... ... ...

  Din experienta mea privind interactiunea cu publicul, atat online cat si direct, am constatat ca din ce in ce mai multi oameni isi doresc sa faca schimbari concrete in diferite aspecte din viata lor. 

  Foarte multi simtim acest imbold si unii dintre noi chiar se straduiesc.

   

  Si imboldul pe care il simtim, precum si blocajele care ne opresc din drum, intr-un anumit moment sau intr-o anumita perioada, sunt generate de acelasi context astral , intr-un oarecare grad de simultaneitate.

  Ceea ce ne determina sa alegem implicarea sau asteptarea, apare din perceptia noastra, din disponibilitatea fiecaruia de a se adapta la fluxul sincronicitatilor si din increderea cu care folosim acest flux. 

  Astfel ca, am construit acest grup de lucru,"Comunitatea Astro Mercur", on-line, care functioneaza continuu si in care va puteti inscrie pe termen scurt, mediu sau pe termen lung, in functie de alegerea fiecaruia.

  Grupul functioneaza deja de aproape trei ani si experienta dobandita intre timp, arata ca este un demers folositor, motiv pentru care il popularizam.

   

  Interactiunea constienta cu fluxurile astrale presupune a observa curgerea energiilor (observand organizarea situatiilor cu care ne intalnim) si a le gestiona astfel incat (a interactiona cu situatia), sa generam un anume rezultat.

  Acest lucru se poate face prin folosirea constienta a atentiei si prin dirijarea energiei, cunoscand natura influentelor energetice intr-un anumit interval de timp si adaptandu-ne intentiile la fluxul sincronicitatilor.

   

  Te invitam, prin urmare, sa lucram impreuna in Grupul Astro Mercur.

  Nu trebuie sa stii neaparat astrologie pentru a folosi grupul.

  Dar poti sa-ti formezi astfel o cultura generala astrologica, sa intelegi logica ritmurilor astrale si sa te acomodezi cu interactiunea energetica constienta.

  Fiecare participant lucreaza individual pe baza materialelor din grup - buletinele saptamanale si conferintele inregistrare. Interactiunea se face dupa cum doreste fiecare, pe Forum sau in grupul facebook.

   

  Lucram constient cu energia influentelor astrale, pentru a dezvolta o anumita atitudine, un anumit mod de lucru al omului cu sine precum si un anumit mod de interactiune cu cei din jur. Astfel construim experientele de viata in forma lor optima fiecarui moment, fiecare membru al grupului raportandu-se la situatiile pe care le traverseaza.

   

  Activitatea acestui grup se deruleaza on-line, prin platforma dedicata grupului pe acest site (Astro Mercur) si prin FORUM-ul de pe site, la care au acces doar membrii grupului.

   

  In cadrul acestui grup, ne propunem sa folosim un buletin energetic al influentelor astrale transpus intr-un mod de lucru, adaptabil experientelor de viata personale. Consideram ca este important sa intelegem ce sunt si cum lucreaza influentele astrale, pentru a le putea folosi constient in construirea experientelor noastre de viata.

   

  • Membrii grupului de lucru primesc prin e-mail, o prezentare a influentelor astrale, insotita de indrumari privind adaptarea la curgerea energiilor, in ritmul ciclurilor fazelor Lunii - la Luna Noua, la Luna Plina si la cele doua faze de cuadratura Soare - Luna (adica la fiecare 7 zile). Aceste materiale sunt arhivate pe platforma grupului de lucru de pe site-ul Astro Mercur, la care au acces doar membrii grupului pe durata de timp in care fac parte din grup.

  Sunt transmise instructiuni de lucru cu planul mental, emotional si/sau sentimental, pentru a folosi influentele energetice ale perioadei respective, constient, in derularea experientelor de viata.

  Lucram cu algoritmi pe care invatam sa-i personalizam si sa-i construim dupa cum alegem, fiecare. Provocam si exersam trezirea constientei de sine, prezenta in propria viata, construirea a ceea ce numeste fiecare dintre noi "realitatea proprie".

   

  • Membrii grupului de lucru participa la conferinte on-line lunare in formatul “intrebari si raspunsuri” in cadrul carora vor putea pune/transmite intrebari legate de modul de lucru, de influentele perioadei sau de orice alt subiect care ne-ar putea ajuta in evolutia personala si de grup.

  Conferintele au loc inainte de fiecare faza de Luna Noua si prezinta dinamica ciclului curent al fazelor Lunii, cu analiza evenimentelor astrale si a fluxului in care acestea se inlantuiesc, in cadtul ciclurilor planetare.

  Conferintele sunt arhivate pe platforma grupului de lucru de pe site-ul Astro Mercur iar membrii grupului vor avea acces la aceasta arhiva pe durata de timp in care fac parte din grup . Participarea la conferinte se face prin logare in Camera de conferinte, pe prima pagina a site-ului, cu user si parola, pe care le alegeti la inscrierea in grup.

   

  • Membrii grupului de lucru pot adresa in cadrul sectiunii Forum de pe site, intrebari cu privire la materialele primite, precum si cu privire la modul de lucru. Discutiile din Forum au rolul de a ne ajuta sa facem schimb de experienta, privind modul in care percepem influentele astrale precum si modul in care le folosim.

  Vizitatorii care ajung pe site-ul Astro Mercur si care nu sunt membrii grupului de lucru nu pot accesa si participa la discutiile din Forum.

   

  • Membrii grupului de lucru au o reducere 15% la orice comanda pe care o vor face in perioada de timp in care fac parte din grup.

  Perioada minima de timp pentru care poti alege sa faci parte din grupul de lucru este de 30 de zile pentru suma de 17 lei.

  Elevii, somerii si pensionarii beneficiaza de o reducere de 50% pentru inscrierea in grup.

   

  Daca alegi sa faci parte din grupul de lucru pentru o perioada de un an de zile, suma de plata va fi de 188 lei (echivalentul pentru 11 luni) iar in acest interval de timp vei avea acces si la o consultatie gratuita, de o ora, pe baza de programare.

  Daca vei dori sa parasesti grupul de lucru, aceasta va fi posibil incepand cu luna urmatoare celei in care vei solicita retragerea si vei primi inapoi suma de bani aferenta perioadei respective.

  Inscrierea in comunitatea Astro Mercur se face prin completarea formularului de inscriere de pe site-ul Astro Mercur :

   

  INREGISTRARE GRUP LUCRU/ SERVICII

  https://docs.google.com/forms/d/1TahJA0PjCd5D-UhgDkdLetHLZPOTcLzJvTv7BoblGBU/edit

   

  Am propus acest mod de lucru, pentru ca “schema energetica” a perioadei pe care o traversam sustine intentia noastra de a face schimbari.

   

  Chiar daca scopurile noastre pe termen scurt sunt diferite, ele se materializeaza mai usor prin constientizarea scopului comun cu caracter permanent, pe termen lung si pe care il putem numi : extinderea constiintei.

   

  Sau poate va place mai mult sa denumim acest scop comun “evolutie”, personala si de grup.

  Oricum l-am numi, altfel dar in mod similar, atingerea acestui scop comun se poate face mai usor prin integrarea propriilor intentii in derularea procesului de evolutie al Universului.

  Acest proces pare sa fie continuu si, respecta o logica a ritmurilor cosmice.

   

  Noi ne propunem sa ne plasam intentiile in curgerea acestor ritmuri si sa folosim fluxurile energetice ale influentelor astrale, astfel incat sa dirijam efortul propriu alaturi si nu impotriva efortului Universului.

   

  Este important sa folosim experientele noastre de viata, pentru ca ele reprezinta rezultatele efortului nostru si ar fi potrivit sa extragem profitul maxim din trairea acestora.

   

  Iti propun sa privesti viata ta ca pe o experienta pe care o creezi continuu.

  Acum pare sa aiba sens indemnul in lumina caruia prezentam acest demers pe site-ul Astro Mercur :

  FOLOSEŞTE VIAŢA

   

  Va invitam sa construim impreuna.
  Spor maxim :)

  INREGISTRARE GRUP LUCRU / SERVICII 

   

   Va propunem o varianta noua de colaborare, pentru cei care doresc sa participe la activitatea Grupului Astro Mercur : schimbul de servicii.

  Am ales aceasta varianta de colaborare pentru a incuraja “lucrul cu sine” pe termen lung si in mod constant.

  Grupul Astro Mercur (grup de lucru on-line) functioneaza continuu, non-stop, din decembrie 2013, dupa ce a stat la “dospit” toata vara anului 2013 cand, ne aflam cu totii in miezul schimbarilor generate si sustinute de influenta energetica a cuadraturii Uranus-Pluton.

  Semnalele si impresiile primite intre timp ne incurajeaza sa continuam si sa dezvoltam acest mod de lucru.

  Prin urmare, cine considera ca poate oferi un serviciu care mi-ar putea fi de folos si, doreste sa se inscrie in Grupul Astro Mercur poate sa-mi scrie pe pagina CONTACT

  Va invitam sa crestem impreuna in Grup Astro Mercur. 

   

  Anca Tăutu