• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Atelierul Astro Mercur - Luna Noua in Rac 2017

  Urmatorul Atelier Astro Mercur, va avea loc joi 22 iunie 2017 si este dedicat  ciclului fazelor Lunii care incepe cu faza de Luna Noua in semnul Rac, faza ce se va forma vineri 24 iunie.

  Fiecare participant inscris va putea observa pe harta natala proprie, in timpul atelierului, potentialul ciclului curent al fazelor Lunii.

   

  Pentru cei care nu se potrivesc in program, sau pentru cei care nu sunt din Iasi, va fi disponibila si varianta audio a intalnirii, pe platforma  Atelierul de Astrologie Astro Mercur : http://materiale.astromercur.ro/

  Detalii despre aceasta varianta de lucru (cu inregistrarea atelierelor Astro Mercur) sunt aici :

  http://www.astromercur.ro/index.php/eveniment/270-atelierul-de-astrologie-astro-mercur-varianta-audio

   

  Momente importante ale perioadei:

  • Faza de Luna Noua in semnul Rac : 22 iunie 2017.
  • Faza de Luna Plina cu Luna in semnul Capricorn : 9 iulie 2017.
  • Colaborarea Jupiter – Neptun in anul 2017.
  • Colaborarea Neptun-Pluton si dezvoltarea intuitiei.

   

  Vom relua pe scurt modul de citire a astrogramei natale, pentru a putea vedea, pentru fiecare participant, cum pot fi folosite constructiv, influentele astrale ale perioadei.

  Fiecare participant lucreaza pe harta proprie, urmand ca la pauza, sa primeasca un mesaj personal  (biletul roz :) ) cu ajutorul caruia sa-si verifice concluziile.

   

  Va asteptam la sala de conferinte a hotelului EDEN :

  Joi, 22 iunie 2017,

  17:30 - 20:30, cu prelungiri eventual, daca este cazul.

  Participare – 50 lei.

  Participantii la intalnire au acces gratuit la inregistrarea audio a atelierului.

   

  Inregistrarea  audio a atelierului va fi disponibila pe platforma atelierului dupa incheierea intalnirii, in doua variante : cu "biletul roz" pentru primele 20 de inscrieri si, fara biletul roz (mesajul personalizat).

   

  Detalii si inscriere pentru varianta audio :

  http://www.astromercur.ro/index.php/eveniment/270-atelierul-de-astrologie-astro-mercur-varianta-audio

   

  Cei care doresc, se pot inscrie pentru participarea la acest atelier, printr-un mesaj transmis la :

   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.    sau prin pagina CONTACT

   

  La inscrierea pentru participarea la sala urmeaza sa ne transmiteti data, ora si locul nasterii pentru a putea intocmi materialele de lucru. Inscrierea va fi confirmata printr-un raspuns la mesajul dumneavoastra. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

   

  Pagina facebook a atelierului :

  https://www.facebook.com/events/1577369445907830/

   

  Pentru cei interesati,  in ultima jumatate de ora a programului dezvoltam o sectiune a atelierului privind utilizarea practica a informatiei astrologice, avand in vedere si alte chestiuni care pot sa nu aiba legatura cu contextul astral al ciclului curent. Intreg atelierul prezinta utilitatea practica a informatiei astrologice dar, ne rezervam jumatate de ora in care putem aborda orice subiect, dupa cum apar intrebarile, chiar si in afara subiectului declarat.

   

  Atelierul se adreseaza mai ales necunoscatorilor teoriei astrologice.

  La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice.

   

  Aceste intalniri pot fi de folos insa si celor care studiaza astrologia, pentru a experimenta aplicabilitatea practica a informatiilor teoretice.

   

  Pentru a intelege si mai bine mecanismul interactiunii cu energiile  planetare, puteti participa la setul de trei ateliere “Bazele culturii generale astrologice”.

   

   

  Discutam  despre : cum folosim influentele astrale.

  -Reluam pe scurt : Cum citim o astrograma (citirea, nu interpretarea astrogramei).

  -Schema influentelor astrale cu care vom interactiona pe parcursul ciclului curent al fazelor Lunii - cum folosim mecanismul influentelor astrale pe parcursul ciclului care va incepe cu Luna Noua in Gemeni.

  - Dezvoltarea intuitiei si interactiunea energetica - Colaborarea Jupiter – Neptun in anul 2017 precum si colaborarea Neptun-Pluton, in timpul tranzitului planetei Neptun prin semnul Pesti (in cadrul ciclului Neptun-Pluton).

   

  Pana la atelier, va invitam alaturi de noi sa celebram Solstitiul de vara 2017, in cadrul editiei a sasea a intalnirii Astrologul Amator  de pe 20 iunie.

   

   

  Intrarea Soarelui in semnul Rac  simbolizeaza perioada de tranzitie de la primavara catre vara. Este perioada potrivita dezvoltarii interactiunii.

   

  Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si, noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.

  In cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem sa intelegem si sa folosim colaborarea influentelor astrale astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor.

  Spor maxim intre timp.

  Anca Tautu