• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Participare in grupul de lucru on-line

   

  Grup Astro Mercur

   

   

  PARTICIPARE IN GRUPUL DE LUCRU - 17 lei/luna, 188 lei/an, consta in :

  Includerea in grupul de lucru.

   

  Ca membru al acestui grup, vi se aloca un cont de utilizator, in baza caruia va conectati cu platforma grupului Astro Mercur, unde gasiti toate materialele audio si scrise, arhivate, de la infiintarea grupului (decembrie 2013).

   

  De asemenea aveti acces la Forum (unde se discuta pe marginea materialelor grupului), precum si la camera de conferinte - conferintele sunt anuntate, in fiecare luna.

   

  In cadrul grupului ne propunem sa folosim constructiv contextul astral.

  Membrii grupului de lucru primesc saptamanal un buletin energetic al influentelor astrale transpus in mod de lucru adaptabil experientelor de viata personale.

  Vor fi transmise indrumari privind adaptarea la curgerea energiilor, un mod de lucru cu planul mental, emotional si/sau sentimental, pentru a folosi influentele energetice ale perioadei respective, constient, in derularea experientelor proprii de viata. 

   

  Exersam organizarea energiilor prin algoritmi, participand astfel activ si constient la construirea experientelor de viata.

  Fiecare membru alege cum foloseste aceste indrumari, in functie de programul propriu de viata.

   

  Membrii grupului de lucru participa la conferinte on-line, lunare, in formatul “intrebari si raspunsuri” in cadrul carora vor putea pune/transmite intrebari legate de modul de lucru, de influentele perioadei sau de orice alt subiect care ne-ar putea ajuta in evolutia personala si de grup. In cadrul conferintelor este prezentata si dinamica astrala a perioadei urmatoare, pe parcursul ciclului Lunar curent.

   

  Conferintele sunt arhivate pe platforma grupului la care au acces toti membrii.

  Membrii grupului pot adresa in cadrul sectiunii “FORUM” (la care au acces doar membrii grupului) intrebari cu privire la materialele primite, precum si cu privire la modul de lucru, la care se va raspunde zilnic .

   

  Exista si Grup Astro Mercur in reteaua facebook din care fac parte doar membrii acestei comunitati, pe perioada valabilitatii contului de utilizator, la care va adaugam doar daca solicitati aceasta.

  https://www.facebook.com/groups/652971381504235/?fref=ts

   

   

  Puteti participa la activitatea acestui grup de "lucru cu sine", pe termen scurt, mediu sau pe termen lung, in functie de alegerea dumneavoastra. 

   

   

  Sinteza - algoritmi si extrase din buletine :

  http://www.astromercur.ro/index.php/ganduri-printre-randuri/339-ganduri

   

   

  Nu este necesar sa aveti cunostinte de astrologie pentru a folosi grupul.

  Dar puteti sa va formati astfel o cultura generala astrologica, sa intelegeti logica ritmurilor astrale si sa experimentati interactiunea energetica constienta. 

  Membrii grupului de lucru beneficiaza de o reducere de 15% pentru orice serviciu astrologic comandat in perioada de timp in care fac parte din grup.

   

  In cazul inscrierii in grupului Astro Mercur pe o perioada de un an, beneficiati si de o consultatie gratuita de o ora, pe baza de programare, iar suma de plata este de 188 lei (echivalentul sumei pentru 11 luni, in loc de 12 luni).

   

  Daca vrei sa lucrezi cu tine, sa folosesti din plin resursele personale precum si oportunitatile cu care te intalnesti, atunci aceasta forma de consiliere te poate ajuta sa faci asta mai frumos si cu mai mult spor.

   

   

  Elevii, somerii si pensionarii beneficiaza de o reducere de 50% pentru inscrierea in grup.

   

  Pparticiparea la activitatea Grupului Astro Mercur se poate face si prin  schimbul de servicii :

  Am ales aceasta varianta de colaborare pentru a incuraja “lucrul cu sine” pe termen lung si in mod constant.

  Grupul Astro Mercur (grup de lucru on-line) functioneaza continuu, non-stop, din decembrie 2013, dupa ce a stat la “dospit” toata vara anului 2013 cand, ne aflam cu totii in miezul schimbarilor generate si sustinute de influenta energetica a cuadraturii Uranus-Pluton.

  Semnalele si impresiile primite intre timp ne incurajeaza sa continuam si sa dezvoltam acest mod de lucru.

  Prin urmare, cine considera ca poate oferi un serviciu care mi-ar putea fi de folos si, doreste sa se inscrie in Grupul Astro Mercur poate sa-mi scrie pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Va invitam sa crestem impreuna in grupul de lucru cu influentele astrale – Grup Astro Mercur..

   

   

  COMANDA

   

   

   

  Daca alegi sa te inscrii in Grupul Astro Mercur, vei avea o reducere 15% la orice comanda pe care o vei face in perioada de timp in care faci parte din grup. Perioada minima de timp pentru care poti alege sa faci parte din grupul de lucru este de o luna calendaristica pentru suma de 17 lei.

   

   

  Daca alegi sa faci parte din Grupul Astro Mercur pentru o perioada de un an de zile, suma de plata va fi de 188 lei (echivalentul pentru 11 luni in loc de 12 luni) iar in acest interval de timp vei avea acces si la o consultatie gratuita, de o ora, pe baza de programare.

   

  Mai multe detalii : Grupul Astro Mercur.

   

  INREGISTRARE  Grup Astro Mercur