• Intra in GRUP
 •  
  Iesire
   
   

  Va invitam la urmatorul Atelier Astro Mercur, care va avea loc luni 21 august 2017 si care, este dedicat  ciclului fazelor Lunii care incepe cu cea de a doua faza de Luna Noua in semnul Leu, chiar in seara atelierului. Se va forma si o eclipsa totala de Soare, a carei urma va matura America de Nord, de la un ocean la celalalt.

   

  Pentru cei care nu se potrivesc in program, sau pentru cei care nu sunt din Iasi, va fi disponibila si varianta audio a intalnirii, pe platforma  Atelierul  Astro Mercur : http://materiale.astromercur.ro/

  Detalii despre aceasta varianta de lucru (cu inregistrarea atelierelor Astro Mercur) sunt aici :

   
   

  Programul Astro Mercur pana la solstitiul de iarna :

   

  Atelierele dedicate ciclului fazelor Lunii, la sala si in varianta audio.

  Urmarim potentialul fazelor de Luna Noua, particularizat pe harta natala, precum si dinamica aspectelor astrale pe parcursul ciclurilor.

  Iasi, Hotel Eden, 17:30-20:30

  21 august 2017 - Luna Noua in Leu (2)

  19 septembrie 2017 - Luna Noua in Fecioara

  18 octombrie 2017 - Luna Noua in Balanta

  16 noiembrie 2017 - Luna Noua in Scorpion

  13

   
   

  Urmatorul Atelier Astro Mercur, va avea loc joi 20 iulie 2017 si este dedicat  ciclului fazelor Lunii care incepe cu faza de Luna Noua in semnul Leu, faza ce se va forma duminica 23 iulie. Anul acesta vom avea doua faze de Luna noua in semnul Leului, urmatoarea fiind pe 21 august cand va fi si eclipsa de Soare. Ciclul pe care il incepem pe 23 iulie ne aduce o eclipsa partiala de Luna, la Luna Plina de pe 7 august.

   

  Pentru cei care nu se potrivesc in program, sau

   
   

  Nodurile Lunare si implinirea personala - 27 septembrie 2017.

   

  afis 1

   

   

   

  “Calea pe care traim implinirea” – un atelier in care va propun sa vedem cum ati ales si cum ati mers pe calea voastra pana acum, precum si, care sunt preocuparile voastre, in legatura cu alegerile pe care vreti sa le faceti, sau pe care simtiti ca ar fi potrivit sa le faceti, acum.

   

  O astfel de autoanaliza poate fi potrivita in orice moment al vietii. Insa, vremurile pe care

  Urmatorul Atelier Astro Mercur, va avea loc joi 22 iunie 2017 si este dedicat  ciclului fazelor Lunii care incepe cu faza de Luna Noua in semnul Rac, faza ce se va forma vineri 24