• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Pentru ca planeta Neptun revine in mers direct in semnul Pestilor, pentru ca Mercur retrogradeaza in semnul Sagetatorului si, va forma din nou conjunctia cu Jupiter si trigonul la Chiron (din Pesti) si, pentru ca pe 5 decembrie Grupul Astro Mercur implineste cinci ani de activitate continua, va invit intr-o calatorie printre ganduri neptuniene, in cadrul rubricii “Ganduri printre randuri” de pe site Astro Mercur, unde apar ganduri si algoritmi extrase din materilele grupului Astro Mercur.

  Lansam aici si pe pagina Astro Mercur, pana pe 6 decembrie - ziua lui Mos Neculai si, ziua cand Mercur revine la mersul direct - un gand in fiecare seara, in jurul caruia, lasam in miscare libera cateva idei care, sa lucreze peste noapte, astfel

   

   

  Ganduri si indemnuri, extrase din materialele publicate deja (in ultimii zece ani) precum si din buletinele Grupului Astro Mercur (care functioneaza de sase ani).
  Scopul acestor idei ar fi sa va ajute sa va puneti intrebarile potrivite.
  Ele apar pe rand, aleatoriu, pe prima pagina din spatiul Astro Mercur, dupa cum primim indrumare. Urmeaza sa mai adunam ganduri si sa actualizam pagina, dupa cum si pe unde ne cheama arhiva :)

   
  ... ... 
   
  Fiecare gand misca