• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Atelierul Astro Mercur - Luna Noua in Leu, august 2017

   
   

  Va invitam la urmatorul Atelier Astro Mercur, care va avea loc luni 21 august 2017 si care, este dedicat  ciclului fazelor Lunii care incepe cu cea de a doua faza de Luna Noua in semnul Leu, chiar in seara atelierului. Se va forma si o eclipsa totala de Soare, a carei urma va matura America de Nord, de la un ocean la celalalt.

   

  Pentru cei care nu se potrivesc in program, sau pentru cei care nu sunt din Iasi, va fi disponibila si varianta audio a intalnirii, pe platforma  Atelierul  Astro Mercur : http://materiale.astromercur.ro/

  Detalii despre aceasta varianta de lucru (cu inregistrarea atelierelor Astro Mercur) sunt aici :

  http://www.astromercur.ro/index.php/eveniment/270-atelierul-de-astrologie-astro-mercur-varianta-audio

   

  Fiecare participant inscris va putea observa pe harta natala proprie, in timpul atelierului, potentialul ciclului curent al fazelor Lunii.

   

  Momente importante ale perioadei:

  • Faza de Luna Noua in semnul Leu : 21 august.
  • Planeta Saturn reintra in miscare directa : 25 august. Ciclul retrogradarii planetei Saturn.
  • Planeta Mercur reintra in miscare directa: 5 septembrie. Ciclul retrogradarii planetei Mercur.
  • Faza de Luna Plina cu Luna in semnul Pesti: 6 septembrie.
  • Colaborarea Jupiter-Saturn

   

  Vom relua pe scurt modul de citire a astrogramei natale, pentru a putea vedea, pentru fiecare participant, cum pot fi folosite constructiv, influentele astrale ale perioadei.

   

  Fiecare participant lucreaza pe harta proprie, urmand ca la pauza, sa primeasca un mesaj personal  (biletul roz :) ) cu ajutorul caruia sa-si verifice concluziile.

   

  A doua zi dupa faza de Luna Noua, Soarle intra in semnul Fecioarei.

  Tranzitul  Soarelui prin semnul Fecioara  reprezinta perioada din an in care se face trecerea de la vara la toamna. Este timpul culesului roadelor muncii omului.

   

  Avem anul acesta doua cicluri ale fazelor Lunii care stimuleaza semnul Leului, deci si zona din harta natala care gazduieste acest semn zodiacal. Primul a fost cel pe care l-am inceput pe 23 iulie si al doilea este cel pe care il incepem pe 21 august.

   

  Poate fi stimulat acelasi domeniu de viata sau, pot fi doua domenii de viata stimulate de aceasta energie. Primim un puternic impuls de crestere, de trezire si de curaj al exprimarii de sine, al manifestarii omuletului, in lumina lui. Lumina noastra primeste un strop de stralucire in plus, ne sporim stralucirea in acest timp si, mai ales in acest timp al acestui ciclu anual.

   

  Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si, noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.

  In cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem sa intelegem si sa folosim colaborarea influentelor astrale astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor.

   

  Va asteptam la sala de conferinte a hotelului EDEN :

  Luni, 21 august 2017,

  17:30 - 20:30, cu prelungiri eventual, daca este cazul.

  Participare – 50 lei.

  Participantii la intalnire au acces gratuit la inregistrarea audio a atelierului.

   

  Inregistrarea  audio a atelierului va fi disponibila pe platforma atelierului dupa incheierea intalnirii. Pentru primele 20 de inscrieri este valabila si varianta audio cu mesajul personalizat.

   

  Detalii si inscriere pentru varianta audio :

  http://www.astromercur.ro/index.php/eveniment/270-atelierul-de-astrologie-astro-mercur-varianta-audio

   

  Inscrierea pentru participarea la acest atelier, se face printr-un mesaj transmis la :

   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.    sau prin pagina CONTACT

   

  La inscrierea pentru participarea la sala urmeaza sa ne transmiteti data, ora si locul nasterii pentru a putea intocmi materialele de lucru. Inscrierea va fi confirmata printr-un raspuns la mesajul dumneavoastra. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

   

  De asemenea, in cazul in care solicitati varianta audio cu mesajul presonalizat, trebuie sa transmiteti data, ora si locul nasterii.

   

  Discutam  despre : cum folosim contextul astral.

  -Reluam pe scurt : Cum citim o astrograma (citirea, nu interpretarea astrogramei).

  -Schema influentelor astrale cu care vom interactiona pe parcursul ciclului curent al fazelor Lunii - cum folosim mecanismul influentelor astrale pe parcursul ciclului care va incepe cu Luna Noua in Leu.

  -Ciclul retrogradarii planetei Saturn in anul 2017.

  -Ciclul retrogradarii planetei Mercur – al doilea ciclu al anului 2017.

  -Ciclul Jupiter-Saturn

   

  Pagina facebook a atelierului :

  https://www.facebook.com/events/1577369445907830/

  Pentru cei interesati,  in ultima jumatate de ora a programului dezvoltam o sectiune a atelierului privind utilizarea practica a informatiei astrologice, avand in vedere si alte chestiuni care pot sa nu aiba legatura cu contextul astral al ciclului curent. Intreg atelierul prezinta utilitatea practica a informatiei astrologice dar, ne rezervam jumatate de ora in care putem aborda orice subiect, dupa cum apar intrebarile, chiar si in afara subiectului declarat.

   

  Atelierul se adreseaza mai ales necunoscatorilor teoriei astrologice.

  La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice.

  Aceste intalniri pot fi de folos insa si celor care studiaza astrologia, pentru a experimenta aplicabilitatea practica a informatiilor teoretice.

  Pentru a intelege si mai bine mecanismul interactiunii cu energiile  planetare, puteti participa la setul de trei ateliere “Bazele culturii generale astrologice”.

   

  Pe 27 septembrie va avea loc Atelierul Nodurilor Lunare.

  Intre 31 august - 3 septembrie va invitam in Tabara de evolutie spirituala.

  Spor maxim intre timp.