• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!
    • Page:
    • 1
    • 2

TOPIC: 14 - 20 septembrie 2015

14 - 20 septembrie 2015 9 years 7 months ago #554

• mihaela
    • mihaela's Avatar
    • Junior Member
    • Thank you received: 8
    Am venit aici pe undeva prin Aprilie - Mai cind la mine visele se derulau in seriale mai ceva decit telenovelele.In acea perioada nevoia de somn era mare iar consumul de energie pe durata somnului avind in vedere visele lungi si foarte bine detaliate era foarte mare.
    Acum cind se pare ca mesajele ar mai trebui sa vina si prin vise,acestea au disparut.Nu numai ca au disparut dar si nevoia de somn este mai mica si ne trezim mai usor.
    Se pare ca la mine sa aplicat aceea zicala @Sa nu te plingi cind ai prea mult ca va atunci cind nu o sa fie deloc vai de tine@
    The administrator has disabled public write access.

14 - 20 septembrie 2015 9 years 7 months ago #555

• matilda
    • matilda's Avatar
    foarte interesant mesaj

as vrea sa dau si eu feedbackul meu... odata ca sa fiu sigura ca am inteles concret in viata mea la ce sa ma uit , ceea ce numesc eu in mod particular "spatiu de lucru" si "instrumente"si apoi...poate ca inspiratie pentru spatiile si instrumentele ce apar in vietiile colegilor de forum.

eu am identificat in saptamana asta doua spatii mari de lucru:

-deconditionarea de obiceiurile care sunt date sau intarite de procesul de scolarizare - aici mi-au iesit in cale o oferta a unui bun prieten de a deveni trainer de comunicare constienta pentru copii din scoala, cartile si videourile lui Charles Eisenstein (si pun in cap de lista seminarul "Deschooling ourselvs") plus un curs la care m-am inscris si in care am vb mult despre obiceiurile din scoala. Asta este o tema centrala de mare interes pentru mine si in care au iesit lucruri frumoase in cale....fara sa le fi cautat eu in mod activ.
    -recuperarea propriei puterii in relatii - instrumentele de lucru au fost mai abstracte: constientizarea, renuntarea si refocalizarea.

Raluca Matilda

PS: eu sunt noua venit! Bine v-am gasit!

14 - 20 septembrie 2015 9 years 7 months ago #556

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    mihaela wrote:
    Am venit aici pe undeva prin Aprilie - Mai cind la mine visele se derulau in seriale mai ceva decit telenovelele.In acea perioada nevoia de somn era mare iar consumul de energie pe durata somnului avind in vedere visele lungi si foarte bine detaliate era foarte mare.
    Acum cind se pare ca mesajele ar mai trebui sa vina si prin vise,acestea au disparut.Nu numai ca au disparut dar si nevoia de somn este mai mica si ne trezim mai usor.
    Se pare ca la mine sa aplicat aceea zicala @Sa nu te plingi cind ai prea mult ca va atunci cind nu o sa fie deloc vai de tine@

Mihaela daca nimic nu e in plus sau in minus, atunci avem exact ceea ce putem folosi la un moment dat.
    Poate tu nu ai nevoie de vise acum, sau poate nu le-ai cerut in starea potrivita.
    Si daca te-ai si suparat ca nu le ai ... :)
    Posibil sa ai insa semne mai concrete decat visele.

Eu mi-am pus astazi problema sa vad si sa produc impact dincolo de "holograma" - acesta ar fi cuvantul potrivit acum, poate inventam altul dupa ce pricepem ce-o fi cu holograma asta. Ma mai gandesc putin si poate va spun ce mai descopar, in buletinul urmator.
    anca

14 - 20 septembrie 2015 9 years 7 months ago #557

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    matilda wrote:
    foarte interesant mesaj

as vrea sa dau si eu feedbackul meu... odata ca sa fiu sigura ca am inteles concret in viata mea la ce sa ma uit , ceea ce numesc eu in mod particular "spatiu de lucru" si "instrumente"si apoi...poate ca inspiratie pentru spatiile si instrumentele ce apar in vietiile colegilor de forum.

eu am identificat in saptamana asta doua spatii mari de lucru:

-deconditionarea de obiceiurile care sunt date sau intarite de procesul de scolarizare - aici mi-au iesit in cale o oferta a unui bun prieten de a deveni trainer de comunicare constienta pentru copii din scoala, cartile si videourile lui Charles Eisenstein (si pun in cap de lista seminarul "Deschooling ourselvs") plus un curs la care m-am inscris si in care am vb mult despre obiceiurile din scoala. Asta este o tema centrala de mare interes pentru mine si in care au iesit lucruri frumoase in cale....fara sa le fi cautat eu in mod activ.
    -recuperarea propriei puterii in relatii - instrumentele de lucru au fost mai abstracte: constientizarea, renuntarea si refocalizarea.

Raluca Matilda

PS: eu sunt noua venit! Bine v-am gasit!

Bun venit Matilda si multumim pentru impresii :)

Dupa cum inteleg eu lucrurile astea, le-ai potrivt si tu in schema ta.

Vreau sa spun in plus :
    Incercati sa lucrati cu intrebarile fara sa prefigurati raspunsuri.
    Tentatia de a formula imediat raspunsuri si/sau fragmente de raspunsuri este foarte mare.

Ideea de "spatiu" ar fi potrivit sa o lucram in afara intelesului pe care-l dam noi spatiului sau subiectelor de interes si, mai ales sa lasam complet libera atentia - astfel primim si mai mult ca indrumare si, astfel vedem si mai "larg" ce este de vazut. Se poate :)

Chiar puteti construi o imagine SF, o "incinta" nelimitata - daca se pot alatura aceste cuvinte :) - in care stiti ca materializati ... adica modelati energia.

Eu sunt constienta ca realitatea noastra ar putea fi sub N niveluri de manipulare, de inteligente supercalifragilistice ... posibil, dar asta nu inseamna sa nu mai facem nimic, pentru ca avem destule semnale ca producem impact asupra planului fizic.
    anca
    • Page:
    • 1
    • 2
    Time to create page: 0.095 seconds