• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Despre noi

   

   

  9

     Sunt Anca Tautu, inginer, pasionata de astrologie si de tot ceea ce oamenii numesc “paranormal”.

   

  Contactul cu astrologia si cu cartile de “specialitate paranormala” s-a produs imediat dupa ’89. Am fost autodidact pana la primul curs de astrologie pe care l-am urmat in anul 1997 cu dl. Alexandru Nicolici. In februarie 2004 am absolvit cursurile de astrologie si numerologie ale “Scolii de astrologie Fidelia”.

   

  Mi-am dezvoltat metoda de analiza astrologica in sensul descifrarii personalitatii si psihicului uman, in vederea identificarii si valorificarii potentialului nativ, pentru ca din experienta mea am constatat ca cel mai valorors ajutor pentru un om, este sa-l indrumi astfel incat sa se cunoasca mai bine pe sine si sa se ajute singur.

  Am inteles si am experimentat ceea ce consider eu ca este esenta teoriilor de dezvoltare personala si anume ca, indiferent de calea pe care alegem sa pasim in viata, motorul tuturor actiunilor noastre si generatorul oricarui rezultat este gandul nostru.

  Organizez periodic, la fazele de Luna Noua, ateliere de astrologie, adresate publicului larg, pentru popularizarea cunoasterii astrologice, precum si pentru lucrul cu sine, pentru cresterea personala. Am initiat grupul Atelier Astro Mercur - Bazele CGA (cultura generala astrologica) la care se pot alatura cei care au participat cel putin la un atelier Astro Mercur, fie la sala, fie solicitand varianta audio. Acest spatiu ofera posibilitatea de a dezvolta ideile abordate la ateliere, de a continua discutiile si de a va raspunde la intrebari, in masura in care doriti acest lucru.

   

  Incepand cu anul 2015, am initiat o serie de intalniri de tip "masa rotunda astrologica" care se deruleaza intre echinoctii si solstitii, sub denumirea : Astrologul Amator - cum folosim astrologia?

  Am publicat articole pe subiecte de astrologie in Ziarul Evenimentul, Ziarul de Iasi, Revista Glare si Revista Avantaje, in variantele online precum si in variantele tiparite. Toate articolele publicate se regasesc pe blogul Astro Mercur, cu eticheta “articole”.

  In perioada decembrie 2012 - iunie 2014 am prezentat saptamanal analiza contextului astral in Revista Avantaje  la rubrica “Horoscop”.

  Am participat la emisiuni televizate, la TVR Iasi, DG24HD, IasiTVLIFE, InfinitTV, Intalnire in punctul zero, – care se regasesc postate pe blogul Astro Mercur cu eticheta “emisiuni”.

  Am infiintat Clubul de astrologie SIRIUS, (pagina pe blogul Astro Mercur) cu activitate in reteaua facebook “Clubul de astrologie” (pagina facebook) precum si prin intalniri cu membrii din orasul Iasi.

   

  Am lansat in decembrie 2013 Grupul Astro Mercur - grup online de sustinere in procesul de crestere personala, care functioneaza continuu.

  Incepand cu anul 2013, am organizat in colaborare cu Revista Glare

  Simpozionul national de astrologie Ritmuri Astrale”, care se desfasoara la Iasi. Editia inaugurala a avut loc la echinoctiul de primavara 2013, a doua editie la echinoctiul de toamna 2013. Urmeaza editia a noua, la echinoctiul de primavara 2020, pe 21-22 martie, editie la care va invitam sa fiti alaturi de noi.

  Incepand cu toamna anului 2018, am lansat si editia de toamna Ritmuri Astrale, in format de seminar-ateliere.

  Incepand cu anul 2019, am organizat in colaborare cu Centrul de cercetari astrologice Astrouranias, seria de intalniri bianuale la Iasi si la Chisnau, "Podul de stele" prin care, ne propunem sa facem schimb de cunoastere si experienta.

   

  Scopul meu, in domeniul astrologiei, se structureaza pe doua directii :

  - popularizarea astrologiei, pe care o consider un instrument valoros in cresterea personala.

  - indrumarea celor care doresc sa-si foloseasca viata, prin consiliere individuala, de grup (on-line), precum si prin ateliere si diferite alte activitati publice.

  Daca doriti sa lucram impreuna, ne intalnim:

  Intre timp, folositi-va Lumina :)

  Spor maxim!

   

  Ana Gabriela Tautu | Creează-ţi ecusonul