• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Despre noi

   

   

  9

     Sunt Anca Tautu, inginer, pasionata de astrologie si de tot ceea ce oamenii numesc “paranormal”.

   

  Contactul cu astrologia si cu cartile de “specialitate paranormala” s-a produs imediat dupa ’89. Am fost autodidact pana la primul curs de astrologie pe care l-am urmat in anul 1997 cu dl. Alexandru Nicolici. In februarie 2004 am absolvit cursurile de astrologie si numerologie ale “Scolii de astrologie Fidelia”.

   

  Mi-am dezvoltat metoda de analiza astrologica in sensul descifrarii personalitatii si psihicului uman, in vederea identificarii si valorificarii potentialului nativ, pentru ca din experienta mea am constatat ca cel mai valorors ajutor pentru un om, este sa-l indrumi astfel incat sa se cunoasca mai bine pe sine si sa se ajute singur.

  Am inteles si am experimentat ceea ce consider eu ca este esenta teoriilor de dezvoltare personala si anume ca, indiferent de calea pe care alegem sa pasim in viata, motorul tuturor actiunilor noastre si generatorul oricarui rezultat este gandul nostru.

  Organizez periodic ateliere de astrologie, adresate publicului larg, pentru popularizarea cunoasterii astrologice, precum si pentru lucrul cu sine, pentru cresterea personala.

  Incepand cu anul 2015, am initiat o serie de intalniri de tip "masa rotunda astrologica" care se deruleaza intre echinoctii si solstitii, (deci patru intalniri in fiecare an) sub denumirea :

  Astrologul Amator - cum folosim astrologia?

  Am publicat articole pe subiecte de astrologie in Ziarul Evenimentul, Ziarul de Iasi, Revista Glare si Revista Avantaje, in variantele online precum si in variantele tiparite. Toate articolele publicate se regasesc pe blogul Astro Mercur, cu eticheta “articole”.

  In perioada decembrie 2012 - iunie 2014 am prezentat saptamanal analiza influentelor astrale in Revista Avantaje  la rubrica “Horoscop”.

  Am participat la emisiuni televizate, la TVR Iasi, DG24HD, IasiTVLIFE – care se regasesc postate pe blogul Astro Mercur cu eticheta “emisiuni”.

  Am infiintat Clubul de astrologie SIRIUS, (pagina pe blogul Astro Mercur) cu activitate in reteaua facebook “Clubul de astrologie” (pagina facebook) precum si prin intalniri periodice cu membrii din orasul Iasi.

  Incepand cu anul 2013, am organizat in colaborare cu Revista Glare

  Simpozionul national de astrologie Ritmuri Astrale”, care se desfasoara la Iasi.

  - editia inaugurala la echinoctiul de primavara 2013,

  - a doua editie la echinoctiul de toamna 2013

  Urmeaza editia a saptea, la echinoctiul de primavara 2018, pe 17-18 martie, editie la care va invitam sa fiti alaturi de noi.

  Scopul meu, in domeniul astrologiei, se structureaza pe doua directii :

  - popularizarea astrologiei, pe care o consider un instrument valoros in cresterea personala.

  - indrumarea celor care doresc sa-si foloseasca viata, prin consiliere individuala, de grup (on-line), precum si prin ateliere si diferite alte activitati publice.

  Daca doriti sa lucram impreuna, ne intalnim:

  • pe pagina CONTACT,
  • in comunitatea Astro Mercur
  • la atelierele Astro Mercur, la sala si in varianta audio
  • si/sau la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

  Intre timp, folositi-va Lumina :)

  Spor maxim!

   

  Ana Gabriela Tautu | Creează-ţi ecusonul