• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Urmatorul Atelier Astro Mercur va avea loc luni 16 aprilie si, este dedicat ciclului fazelor Lunii care incepe cu Luna Noua in semnul Berbec, chiar in noaptea de 15 spre 16 aprilie.

  Pentru cei care nu sunt din Iasi sau care nu se potrivesc in programul atelierului, este disponibila si varianta audio a intalnirii : http://astromercur.blogspot.ro/2016/06/varianta-audio-atelierul-de-astrologie.html

   

  Scopul atelierului este sa identificam sectoarele de viata stimulate precum si in ce mod sunt acestea stimulate, de faza de Luna Noua si, de dinamica ciclului pe care il incepem.

  Ne propunem sa vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca sa participam activ in procesul de crestere personala.

  Prin urmare pot participa la atelier

   
   

  SATURN 2

  Va invitam la Atelierul Astro Mercur dedicat planetei Saturn.

  Pot participa la acest atelier si cei care nu cunosc teoria astrologica.

  Este un atelier in format diferit de atelierele care au loc lunar, inainte de faza de Luna Noua.

  Este disponibila si varianta audio a atelierului, cu mentiunea ca materialele personalizate si inregistrarea vor fi transmise in maxim doua saptamani de la solicitare.

   

  Vom lucra cu trei scheme personalizate si vom urmari ciclul planetei

   
   

  Programul Astro Mercur pana la solstitiul de iarna :

   

  Atelierele dedicate ciclului fazelor Lunii, la sala si in varianta audio.

  Urmarim potentialul fazelor de Luna Noua, particularizat pe harta natala, precum si dinamica aspectelor astrale pe parcursul ciclurilor.

  Iasi, Hotel Eden, 17:30-20:30

  21 august 2017 - Luna Noua in Leu (2)

  19 septembrie 2017 - Luna Noua in Fecioara

  18 octombrie 2017 - Luna Noua in Balanta

  16 noiembrie 2017 - Luna Noua in Scorpion

  13

   
   

  Va invitam la urmatorul Atelier Astro Mercur, care va avea loc luni 21 august 2017 si care, este dedicat  ciclului fazelor Lunii care incepe cu cea de a doua faza de Luna Noua in semnul Leu, chiar in seara atelierului. Se va forma si o eclipsa totala de Soare, a carei urma va matura America de Nord, de la un ocean la celalalt.

   

  Pentru cei care nu se potrivesc in program, sau pentru cei care nu sunt din Iasi, va fi disponibila si varianta audio a intalnirii, pe

   
   

  Nodurile Lunare si implinirea personala - 27 septembrie 2017.

   

  afis 1

   

   

   

  “Calea pe care traim implinirea” – un atelier in care va propun sa vedem cum ati ales si cum ati mers pe calea voastra pana acum, precum si, care sunt preocuparile voastre, in legatura cu alegerile pe care vreti sa le faceti, sau pe care simtiti ca ar fi potrivit sa le faceti, acum.

   

  O astfel de autoanaliza poate fi potrivita in orice moment al vietii. Insa, vremurile pe care