• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Grup Astro Mercur

   

   

  Pe 5 decembrie 2016, Grupul Astro Mercur a implinit trei ani … de munca :)

  Multumim tuturor, pentru efort, pentru incredere, precum si pentru incurajari.

   

  Grupul precum si modul de lucru in grup s-au nascut sub influenta cuadraturii Uranus-Pluton, in vara anului 2013, chiar in miezul schimbarilor. Am acceptat indrumarea plutoniana care, sondeaza inca, adanc subconstientul meu si, am folosit provocarea uraniana care, a sapat adanc in mine-omuletul, punand sub presiune maxima manifestarea. Si, mai ales, am urmat imboldul puternic al energiei neptuniene stimulata de tranzitul Nodului Nord – orice indoiala a omuletului a fost transformata de mesajele sufletului, sub aceste directii ale influentelor astrale.

   

  La inceput a fost un gand si multe intrebari :
  Oare vom reusi sa pastram ritmul ?
  Si sensul … de crestere ?
  Saptamana dupa saptamana  … In inlantuirea ciclurilor planetare …
  Am crescut frumos impreuna, unii in pas vioi, altii mai cu opinteli :)
  Folosim vantul astral si ritmurile cosmice.
  Ne bucuram de transformare si de crestere.
  Construim din ce in ce mai constient peisajul realitatii personale.
   
  Multumim echipelor reunite!
  Spor maxim in continuare :)
  Intre timp, FOLOSITI-VA Lumina :)
  Si va invitam sa crestem frumos impreuna, in Grupul Astro Mercur.

   

  ... ... 

  Te invitam in grupul nostru de lucru cu influentele astrale, comunitatea Astro Mercur.

  Nu trebuie sa stii neaparat astrologie pentru a folosi grupul.

  Activitatea acestui grup se deruleaza on-line.

  Ne propunem sa ne armonizam atitudinea precum si intentiile proprii, in fluxul influentelor astrale, cu scopul de a le folosi si de a dezvolta potentialul pe care il avem la dispozitie.

   

  Am construit aceasta comunitate de “lucru cu sine”, on-line, astfel incat sa poate functiona pe termen scurt, mediu sau pe termen lung, in functie de cum alege fiecare sa faca parte din grup.

   

  In cadrul acestui grup, ne propunem sa folosim un buletin energetic al influentelor astrale  transpus intr-un mod de lucru care, ne ajuta sa ne organizam interior, sa ne adaptam atitudinea la curgerea evenimentelor.

  Acest  mod de lucru poate fi adaptat de catre fiecare dintre noi, la  experientele de viata personale. Consideram ca este important sa intelegem ce sunt si cum functioneaza influentele astrale, pentru a le putea folosi constient in construirea experientelor noastre de viata.

   

  • Membrii grupului de lucru vor primi saptamanal, prin e-mail, o prezentare a influentelor astrale, insotita de indrumari privind adaptarea la curgerea energiilor. Aceste materiale sunt arhivate pe platforma grupului de lucru de pe acest site, la care au acces doar membrii grupului, pe durata de timp in care fac parte din grup.

   

  Vor fi transmise instructiuni de lucru cu planul mental, emotional si/sau sentimental, pentru a folosi influentele energetice ale perioadei respective, constient, in derularea experientelor de viata.

   

  • Membrii grupului de lucru vor putea participa la conferinte on-line lunare in formatul “intrebari si raspunsuri” in cadrul carora vor putea pune/transmite intrebari legate de modul de lucru, de influentele perioadei sau de orice alt subiect care ne-ar putea ajuta in evolutia personala si de grup.

   

  Conferintele vor fi arhivate pe acest site iar membrii grupului de lucru vor avea acces la aceasta arhiva. Participarea la conferinte se face prin logare in Camera de conferinte, pe prima pagina a site-ului, cu user si parola pe care le alegeti la inscrierea in grup.

  In cadrul acestor intalniri vorbim despre organizarea energetica a perioadei precum si despre cum putem folosi perioada respectiva cu mai mare folos personal.

   

  • Membrii grupului de lucru pot adresa in cadrul sectiunii Forum de pe acest site, intrebari cu privire la materialele primite, precum si cu privire la modul de lucru, la care voi raspunde zilnic . Pot interveni cu raspunsuri la intrebari si ceilalti membrii ai grupului. Discutiile din Forum au rolul de a ne ajuta sa facem schimb de experienta, privind modul in care percepem influentele astrale precum si modul in care le folosim.

  Vizitatorii care nu sunt membrii grupului de lucru nu pot accesa si participa la discutiile din Forum.

   

  • Exista si varianta facebook a grupului Astro Mercur, pentru cei care au profil facebook. Participarea la Grupul din reteaua faebook nu este obligatorie si, respecta perioada de valabilitate a conturilor de utilizator. Transferul de informatii se face prin site in primul rand. Eu voi posta si in grupul facebook tot ceea ce transmit prin Forum dar, ceilalti membri nu au aceasta obligatie.

  https://www.facebook.com/groups/652971381504235/?fref=ts

   

  • Membrii grupului de lucru vor avea o reducere 15% la orice comanda pe care o vor face in perioada de timp in care fac parte din grup.

   

  Perioada minima de timp pentru care poti alege sa faci parte din grupul de lucru este de o luna calendaristica pentru suma de 17 lei.

   

  Daca alegi sa faci parte din grupul de lucru pentru o perioada de un an de zile, suma de plata va fi de 188 lei (echivalentul pentru 11 luni) iar in acest interval de timp vei avea acces si la o consultatie gratuita, de o ora, pe baza de programare.

   

  Elevii, studentii si somerii beneficiaza de reducere de 50% pentru inscrierea in grupul de lucru.

   

  Daca vei dori sa parasesti grupul de lucru, aceasta va fi posibil incepand cu luna urmatoare celei in care vei solicita aceasta si vei primi inapoi suma de bani aferenta perioadei respective.

   

  Inscrierea in grupul de lucru se face prin completarea formularului :

   

  INREGISTRARE GRUP LUCRU / SERVICII

   

  In cadrul acestui grup, ne propunem sa lucram constient cu energia influentelor astrale, pentru a dezvolta o anumita atitudine, un anumit mod de lucru al omului cu sine precum si un anumit mod de interactiune cu cei din jur.

  Folosim algoritmi potriviti fiecarei perioade, in functie de contextul astral, pentru a dirija energiile dupa cum alegem, fiecare, intervenind astfel constient in procesul de materializare.

  Astfel construim experientele de viata in forma lor optima fiecarui moment, fiecare nativ raportandu-se la problemele cu care se confrunta.

   

  Altfel spus iti adresam indemnul :   FOLOSEŞTE VIAŢA.

   

  Interactiunea constienta cu fluxurile astrale presupune a observa curgerea energiilor si a le gestiona astfel incat sa generam un anume rezultat. Acest lucru se poate face prin focalizarea atentiei si dirijarea energiei, cunoscand natura influentelor energetice si adaptandu-ne intentiile la fluxul sincronicitatilor.

   

  Sinteza - algoritmi si extrase din buletine :

  http://www.astromercur.ro/index.php/ganduri-printre-randuri/339-ganduri

   

  Te invitam si te asteptam alaturi de noi.

  Daca ai nelamuriri te rugam sa ne scrii pe pagina CONTACT