• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Atelierul Astro Mercur – Luna Nouă în Berbec

  Urmatorul Atelier Astro Mercur va avea loc luni 16 aprilie si, este dedicat ciclului fazelor Lunii care incepe cu Luna Noua in semnul Berbec, chiar in noaptea de 15 spre 16 aprilie.

  Pentru cei care nu sunt din Iasi sau care nu se potrivesc in programul atelierului, este disponibila si varianta audio a intalnirii : http://astromercur.blogspot.ro/2016/06/varianta-audio-atelierul-de-astrologie.html

   

  Scopul atelierului este sa identificam sectoarele de viata stimulate precum si in ce mod sunt acestea stimulate, de faza de Luna Noua si, de dinamica ciclului pe care il incepem.

  Ne propunem sa vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca sa participam activ in procesul de crestere personala.

  Prin urmare pot participa la atelier si cei care stiu precum si cei care nu stiu teoria astrologica.

   

  Semnul Berbecului reprezinta in astrologie “inceputul”.

  Este primul semn al zodiacului, in logica procesului de evolutie si de crestere al omului.

  Faza de Luna Noua in Berbec reprezinta inceputul unei noi inlantuiri de douasprezece lunatii, care ne vor stimula in procesul cresterii personale pentru un an, pana la Luna Noua in Berbec de anul viitor.

  Calatorim prin viata noastra si prin Univers, intr-o impletire de cicluri, fiecare avand rostul sau si, toate impreuna realizand dinamica cresterii noastre, in fiecare moment in varianta potrivita fiecaruia si, tuturor.

   

  Pe 16 aprilie va fi ultima Luna Noua in Berbec cu planeta Uranus in Berbec. Iar perechea Soare-Luna vor fi in conjunctie cu Uranus. Imediat dupa momentul fazei de Luna Noua, Luna va face conjunctia cu Uranus. Dupa doua zile va face si Soarele conjunctia cu Uranus. Simultan, Chiron intra in Berbec, iar Saturn si apoi Pluton intra in mers aparent retrograd.

  Avem la dispozitie o energie foarte intensa de (re)initializare, de implicare. Este un ultim impuls transant, in procesul nostru de schimbare, individual si colectiv. Procesul nostru de schimbare continua, dar acum, incheiem o etapa deosebita, in care am fost sustinuti si ghidati sa facem schimbari majore, fundamentale, in ritm rapid.

   

  Si acum suntem ajutati.

  Avem la dispozitie energia necesara precum si starea si contextul pentru a o valorifica.

  Dar, avem parte si de exercitiul prin care este important sa rezistam tentatiei de a ne grabi sau de a refuza implicarea, de a refuza calea care se deschide, sau care s-a deschis deja si pe care o putem vedea mai bine acum. Eventual putem aluneca in lupta cu calea potrivita.

  Ne propunem sa descifram potentialul disponibil, astfel incat, sa-l folosim constrctiv.

   

  La fiecare atelier reluam pe scurt modul de citire a hartii. Interpretarea este rezultatul studiului si experientei. Dar a sti sa citim harta ne ajuta sa urmarim dinamica ciclului si, sa folosim acest mecanism, daca intelegem cum functineaza – si asta facem la atelier, urmarim si descifram mecanismul interactiunilor energetice, in fluxul dinamicii contextului astral.

  Fiecare participant urmareste explicatiile pe harta natala proprie.

  Dinamica aspectelor astrale este astfel prezentata incat este accesibila si celor care nu cunosc teoria astrologica.

   

  Atelierele se organizeaza inainte de faza de Luna Noua, sau cel tarziu in ziua fazei, tocmai pentru a putea sa formulam concluzii in legatura cu ciclul care se incheie (indiferent daca participantii au fost sau nu prezenti la atelierul anterior) si, pentru a ne putea pregati, fiecare in linistea proprie, pentru ciclul urmator.

  Urmarim inlantuirea ciclurilor fazelor Lunii, precum si a ciclurilor planetare, in schema larga astrala, cu particularizari pe segmente scurte de timp.

  Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si, noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.

  In cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem sa intelegem si sa folosim colaborarea influentelor astrale astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor.

   

  Momente importante ale ciclului fazelor Lunii urmator:

  • Faza de Luna Noua in semnul Berbec : 16 aprilie.
  • Chiron intra in Berbec : 17 aprilie.
  • Planeta Saturn intra in mers aparent retrograd : 18 aprilie, gradul 9 Capricorn 09.

  Ciclul retrogradarii planetei Saturn : 11.01/18.04-06.09/12.12.2018

  • Planeta Pluton intra in mers aparent retrograd : 22 aprilie, gradul 21 Capricorn 17.

  Ciclul retrogradarii planetei Pluton : 11.12.2017/22.04-30.09/21.01.2019

  • Faza de Luna Plina cu Luna in semnul Scorpion : 30 aprilie.
  • Uranus intra in Taur : 15 mai. [Luna Noua in Taur]

   

  Va invitam la sala de conferinte a hotelului EDEN :

  Luni, 16 aprilie 2018,

  17:30 - 20:00, cu prelungiri eventual, daca este cazul.

  Participare – 50 lei.

  Participantii la intalnire au acces gratuit la inregistrarea audio a atelierului.

   

  Detalii si inscriere pentru varianta audio, inclusiv  “oferta pachet atelier” :

  http://astromercur.blogspot.ro/2016/06/varianta-audio-atelierul-de-astrologie.html

   

  Avem si teme pentru acasa :)  pe care le gasiti aici :

  http://astromercur.blogspot.ro/2018/04/ce-facem-astazi-13-16-aprilie-2018.html

   

  Inscrierea pentru participarea la acest atelier, in ambele variante se face printr-un mesaj transmis la :

   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.    

  La inscriere urmeaza sa ne transmiteti data, ora si locul nasterii, pentru a putea intocmi materialele de lucru. Inscrierea va fi confirmata printr-un raspuns la mesajul dumneavoastra. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

   

  Pagina facebook a atelierului :

  https://www.facebook.com/events/2051637891791997/

   

  Pentru cei interesati,  in ultima jumatate de ora a programului dezvoltam o sectiune a atelierului privind utilizarea practica a informatiei astrologice, avand in vedere si alte chestiuni care pot sa nu aiba legatura cu contextul astral al ciclului curent. Intreg atelierul prezinta utilitatea practica a informatiei astrologice dar, ne rezervam jumatate de ora in care putem aborda orice subiect, dupa cum apar intrebarile, chiar si in afara subiectului declarat.

   

  Atelierul se adreseaza mai ales necunoscatorilor teoriei astrologice.

  La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice.

  Aceste intalniri pot fi de folos insa si celor care studiaza astrologia, pentru a experimenta aplicabilitatea practica a informatiilor teoretice.

   

  Spor maxim intre timp.

  Anca Tautu