• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Seara de astrologie

   

  Seara de astrologie

  Marti 11.11.2014 de la ora 18:00.

  La Libraria Floarea Vietii Iasi

   

  Va invitam la o seara de astrologie cu Doamna Zinaida Visnevscaia, coordonatoarea Centrului de Cercetari Astrologice ASTROURANIAS din Chisinau.

  Doamna Zinaida Visnevscaia va prezenta ciclul fazelor Lunii, precum si aplicabilitatea practica a acestuia, din punctul de vedere al scolii ruse de astrologie.

  Participantii la intalnire vor primi calendarul fazelor Lunii pentru anul 2015, calendar realizat de centrul de astrologie din Chisinau, cu explicatii si indrumari pentru fiecare zi a ciclului Lunar.

   

  Centrul de Cercetari Astrologice ASTROURANIAS din Chisinau este reprezentantul Academiei de Astrologie de la Moscova in Republica Moldova.

  Cu aceasta ocazie, doamna Zinaida Visnevscaia va prezenta activitatea Centrului URANIAS care are deja o istorie de 23 ani, precum si activitatea Academiei de Astrologie de la Moscova.

   

  Incepand cu anul 2015, Academia de Astrologie de la Moscova va prezenta si in Romania, la Iasi, cursul sau de astrologie sustinut de doamna Zinaida Visnevscaia.

  Acest curs este organizat pe structura universitara :

  Curs pe o durata de trei ani, la finalul caruia se obtine diploma de licenta.

  Master in astrologie pe o durata de doi ani.

  Doctorat in astrologie – prin studiu individual de cercetare astrologica, sub indrumarea Academiei.

  Academia sustine deja acest curs si in alte tari din Europa.

  Examenele se vor sustine cu profesorii Academiei – cu translator pentru limba rusa.

   

  Daca doriti sa primiti informatii in timp util despre acest subiect, va rugam sa ne scrieti pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. – daca nu sunteti deja inscrisi la newsletter-ul Astro Mercur.

  Va asteptam la “Seara de Astrologie”.