• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Atelierul de Astrologie Astro Mercur - SCHIMBAREA

   

  Va invitam la Atelierul de Astrologie Astro Mercur dedicat SCHIMBARII.
  4 martie 2015, 17:00-19:30,
  La Maya Concept Iasi.

  Sunt multe indicii astrologice care ne arata ca traim vremuri de schimbari importante, la nivel personal si colectiv. Perioada urmatoare, pana la sarbatorile de Paste, poate fi perioada cea mai solicitanta pentru noi, din acest an.
  Este posibil sa ne intalnim cu momente de decizie si cu teste care ne vor plasa pe un anumit curs, in continuare, in functie de cum le abordam si le depasim - oricum le depasim, depinde doar cum.

  Fondul energetic pe care lucram este conturat de cuadratura Uranus-Pluton care se afla acum la ultimul episod (al saptelea aspect exact, in trei ani, incepand cu 2012).
  Ar fi potrivit sa facem alegeri si, apoi sa si pasim in sensul alegerilor noastre, sa facem gesturi, sa facem ceva prin care sa aratam (noua, Universului) ca pasim in sensul alegerii facute.
  Ne demonstram astfel increderea in ceea ce am ales si, ne demonstram increderea in capacitatea noastra de materializare, de pe un nou nivel de constiinta pe care il recunoastem si ni-l asumam.
  Ar fi potrivit sa observam macar existenta acestui nou nivel si, sa ne propunem sa ne adaptam la modul de functionare, pe acest nou nivel, a omului care am devenit intre timp –deci, sa folosim cunoasterea dobandita.

  Va invit sa discutam despre organizarea influentelor astrale in aceasta perioada si despre cum le putem folosi cu spor si impact maxim asupra rezultatelor noastre - mod de lucru pe care il folosim in cadrul grupului de lucru Astro Mercur.

  Sa ne observam intentiile si sa le organizam.
  Sa inventariem alegerile si sa le prioritizam.
  Sa alegem intrebarile potrivite si sa cautam niste raspunsuri, fiecare dupa cum simte ca este indrumat. :

  Se produc schimbari in viata mea ?
  Fac sau nu fac schimbari, in mine si/sau in viata mea, acum ?
  Ma misc in sensul schimbarii ?
  Sau sunt intr-un punct mort, acum, intr-un sector din viata mea ?
  Sunt focalizat pe intentia mea ?
  Sau altfel spus, sunt eu prezent, implicat fiind in alegerile mele ?
  Sau m-am ratacit printre alegerile altora ?
  Sunt eu prezent in experientele alegerilor mele?
  Sau am uitat cumva, care sunt de fapt, alegerile mele ?

  Privim cerul echinoctiului de primavara si, incercam sa descifram mesajul astrelor, pentru a folosi influentele energetice cu spor maxim in noua etapa, pana la solstitiul de vara.

  Cei care doresc sa participe la acest atelier, se pot inscrie la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  sau in librarie, unde asteptam sa ne transmiteti data, ora si locul nasterii.

  Urmeaza sa discutam punctual, foarte scurt, in cadrul atelierului, despre care ar putea fi subiectul schimbarilor din viata voastra – spre recunoastere si implicare constructiva.

  Vom face aceasta discutie la inceputul atelierului, sub forma de ceainareala :) pret de o jumatate de ora.
  Apoi vom incepe discutiile pe subiectele anuntate.

  Participarea este gratuita dar, ceainarita :)

  Pagina facebook a evenimentului :

  https://www.facebook.com/events/335069356687642/

  Va asteptam cu drag.

  Anca Tautu