• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Atelierul de Astrologie Astro Mercur – Relatii si parteneriate

   

  noiembrie 2015 site

  Va invitam la o noua intalnire in cadrul Atelierului de Astrologie Astro Mercur, miercuri 4 noiembrie 2015, cu tema :

   

  Relatii si parteneriate.

   

  Ne propunem sa descifram, pentru fiecare participant :

  Ce fel de partener sunt ?

  Cum am dezvoltat anul acesta planul relational ?

  Ce planuri de viitor am, din punct de vedere relational ?

   

  Fiecare participant inscris va primi o scurta analiza, personalizata, privind tema atelierului si va putea descifra pe harta natala proprie, in timpul atelierului, mecanismul influentelor astrale analizate.

   

  Atelierul se adreseaza mai ales necunoscatorilor teoriei astrologice.

  La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice.

  Aceste intalniri pot fi de folos insa si celor care studiaza astrologia, pentru a experimenta aplicabilitatea practica a informatiilor.

   

  Va asteptam la sala de conferinte a hotelului EDEN :

  Miercuri 4 noiembrie 2015,

  17:30 - 20:30, cu prelungiri eventual, daca este cazul.

  Participare – 35 lei.

   

  Discutam despre :

  Relatii si parteneriate.

  Scurta recapitulare a ciclului curent al fazelor Lunii – in ideea de a folosi din plin zilele ramase.

  Noul ciclu al fazelor Lunii care incepe cu Luna Noua in semnul Scorpionului – cum folosim mecanismul influentelor astrale pe parcursul acestui ciclu.

   

  Cei care doresc, se pot inscrie pentru participarea la acest atelier, la :

   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

   

  La inscriere urmeaza sa ne transmiteti data, ora si locul nasterii pentru a putea intocmi materialele de lucru – analiza personalizata privind tema atelierului precum si astrograma (harta) natala, cu informatiile necesare pentru a lucra.

  Inscrierea va fi confirmata printr-un raspuns la mesajul dumneavoastra. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

   

  Din februarie 2014 subiectele relationale au capatat o anume importanta in viata noastra, in sensul de a invata cooperarea, respectand si, adaptandu-ne, eventual la nevoile si alegerile celorlalti. Suntem sub aceasta influenta astrala pana pe 12 noiembrie [interval de timp in care Nodul Nord (NN) traverseaza ultimul grad din semnul Balantei].

   

  Aceasta perioada (din februarie 2014) a reprezentat ragazul in care am pus in aplicare lectiile invatate intr-un alt interval, anterioar, iulie 2010-octombrie 2012, in care ne-am reorganizat relational, cel putin la nivel de constientizari si intentie, dar unii au avut si mai mult de lucru.

   

  Ceea ce am experimentat atunci, am finalizat si/sau am asezat pe directia potrivita in ultimul an si jumatate. Mai avem aceste saptamani, pana pe 12 noiembrie, sa (ne) demonstram ca am inteles, am acceptat, am facut ceea ce putem intelege, accepta si face, acum, in acest capitol al vietii noastre – relationarea.

   

  In functie de zona tranzitata pe harta natala de catre NN, am derulat subiectul relational, mai ales intr-un anumit domeniu de viata, dar, am simtit lectia relationarii pe toate directiile.

  Ca la orice final de lectie, trecem si acum printr-o recapitulare.

   

  Mai ales ca :

  -anul acesta am avut parte de retrogradarea planetei Venus.

  -anul acesta planeta Mercur a retrogradat in semnele de aer, ultima etapa fiind chiar in semnul Balantei.

  -pe parcusul ciclului curent al fazelor Lunii, am avut parte de o colaborare constructiva a influentelor astrale ale planetei Venus cu cele ale planetelor Pluton si Jupiter.

  -tot pe parcusul ciclului curent al fazelor Lunii, planeta Mercur a facut din nou cuadratura cu planeta Pluton dupa primul episod care a avut loc pe 09.09. 2015 si al doilea episod care a avut loc pe 25.10.2015.

  -de asemenea planeta Mercur a (re)facut opozitia cu planeta Uranus (25 octombrie) – opozitie pe care a facut-o la intrarea in mersul retrograd (orb 2 grade) pe 17 septembrie.

  -pe 3 noiembrie vom avea ocazia sa lucram cu influentele celei de a treia conjunctie Venus-Marte de anul acesta.

  -planeta Venus va intra in semnul Balantei pe 3 noiembrie.

   

  Astfel ca, daca mai sunt chestiuni relationale de optimizat, in perioada urmatoare este posibil sa apara situatiile care sa ofere frontul de lucru. Daca am vrut sa iesim din unele relatii si am amanat, daca am vrut sa imbunatatim o relatie (sau mai multe, sau modul personal de relationare) este posibil sa se potriveasca acum lucrurile in sensul acesta.

   

  Avem la dispozitie si pare potrivit sa folosim din plin energia care aduce in fluxul sincronicitatilor partenerii potriviti planurilor noastre, precum si planurile potrivite parteneriatelor noastre deja stabilizate.

   

  Pagina facebook a atelierului :

   https://www.facebook.com/events/735540549913442/

  Va asteptam cu drag.

  Anca Tautu