• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Astrologul Amator - editia a sasea

  Va invitam din nou la “masa rotunda astrologica” :

  “ASTROLOGUL  AMATOR” – Cum folosim astrologia? – editia a sasea, marti 20.06.2017 dedicata solstitiului de vara.

   

  Intalnirile din seria “Astrologul Amator”  reprezinta o punte intre editiile simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, organizat la echinoctiul de primavara (ajuns la a sasea editie anul acesta).

  Editia a saptea a simpozionului va avea loc in zilele 17-18 martie 2018 si, va invitam alaturi de noi.

   

  Astrologul Amator sunt intalniri ce au loc intre cele patru momente importante ale ciclului anual – solstitiile si echinoctiile. Prima editie a avut loc in noiembrie 2015, dedicata solstitiului de iarna. Ele sunt dedicate utilizatorilor de informatie astrologica, indiferent daca au studiat sau nu astrologia. Prin urmare, nu trebuie sa fiti neaparat astrologi ca sa participati la aceste intalniri care, se adreseaza tuturor, indiferent de nivelul cunostintelor si a experientei astrologice.

   

  Pregatim prezentari scurte, la obiect,urmate de discutii libere (dezbateri) despre cum folosim, concret, astrologia, – informatia (cunoasterea) astrologica  – in viata cotidiana, in derularea si pentru depasirea diferitelor situatii, in construirea experientelor de viata.

  Scopul acestor intalniri este sa facem schimb de experienta, sa aflam lucruri noi.

   

  Va invitam deci, la a sasea editie Astrologul Amator, dedicata solstitiului de vara din acest an, , marti 20.06.2017,  intre orele 17:30-20:30, Iasi. 

  Va propunem discutii despre solstitiul de vara in general si, despre ACEST solstitiu de vara care, va avea loc pe 21 iunie cand Soarele va intra in semnul Racului.

   

  Cei care doresc sa participe la aceasta intalnire sunt rugati sa trimita un mesaj la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si vor primi indicatii in legatura cu locul intalnirii.

  Va rog sa specificati daca doriti sa prezentati ceva din experienta voastra privind folosirea informatiei astrologice - un subiect, in maxim 15-20 minute, foarte simplu si concret, despre cum ati preluat si folosit informatia astrologica, precum si la ce rezultat ati ajuns.

  De asemenea, puteti pregati intrebari, pentru a va lamuri nelamuririle :)

  Intrebarile pot fi lansate si pe pagina evenimentului in reteaua facebook, sau pe pagina Astro Mercur.

  https://www.facebook.com/events/716437181792993/

  https://www.facebook.com/astromercur/

   

  Va pregatim un punct de vedere despre potentialul energetic al momentului, plasarea in schema succesiunii echinoctiilor si solsitiilor in ciclul anual, precum si in inlantuirea solstitiilor de vara in perioada 2011-2025

   

  Rallou   Raluca (Ralloune va prezenta din propria sa experienta, un mod de lucru cu potentialul casei a 12-a natala activat de tranzite si de fazele de Luna Noua.

   

  Va invitam deci sa ne impartasiti din rezultatele voastre, pe acest subiect, sau din orice alt tip de rezultate la acre ati ajuns.

  Nu conteaza experienta pe care o aveti sau nu in astfel de prezentari. Putem analiza impreuna, inainte de intalnire,  fiecare subiect ce ar urma sa fie  prezentat - in functie si de experienta fiecarui  “astrolog amator” :)

   

  Participarea este gratuita. In functie de posibilitatile personale, puteti contribui cu o suma simbolica, liber aleasa pentru acoperirea chiriei spatiului in care ne organizam.

   

  Scopul acestor intalniri este de a populariza astrologia, intr-o forma usor accesibila si utilizabila dar, fara a minimaliza profunzimea acestei cunoasteri  care, poate fi un instrument valorors pentru cei care aleg sa o foloseasca.

   

  Inscrierile se fac pana luni 19 iunie 2017, in limita locurilor disponibile in sala precum si in limita timpului disponibil pentru discutii.

  Spor maxim intre timp :)

  Anca Tautu