• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Atelier Astro Mercur – planeta Saturn

   
   

  SATURN 2

  Va invitam la Atelierul Astro Mercur dedicat planetei Saturn.

  Pot participa la acest atelier si cei care nu cunosc teoria astrologica.

  Este un atelier in format diferit de atelierele care au loc lunar, inainte de faza de Luna Noua.

  Este disponibila si varianta audio a atelierului, cu mentiunea ca materialele personalizate si inregistrarea vor fi transmise in maxim doua saptamani de la solicitare.

   

  Vom lucra cu trei scheme personalizate si vom urmari ciclul planetei Saturn, pana la a treia revenire la pozitia natala – analiza pana pe la varsta de 84 de ani. Cine doreste, poate solicita si analiza pentru a patra revenire :)

  Toata informatia va fi prezentata si preluata raportandu-ne la harta natala. Fiecare participant lucreaza cu harta proprie pe care, particularizeaza informatia transmisa, in timp real.

   

  Vom urmari modul de lucru cu ciclul planetei Saturn, pentru a intelege sensul si importanta lectiilor de viata. Experientele generate de energia de tip saturnian sunt adevarate teste de maturitate si, prin depasirea acestor teste, crestem.

  Veti putea folosi cele trei scheme de lucru oricand in viitor, pentru a urmari exercitiul de tip “Saturn” in experientele voastre de viata.

  Vom urmari modul de lucru cu momentele importante in care pozitia natala a planetei Saturn a fost si va fi stimulata prin ciclurile planetare, precum si prin tranzitele planetare peste aceasta pozitie  – de la planetele lente, pana la planetele personale.

   

  Modul de lucru si abordarea sunt similare celor de la atelierul dedicat Nodurilor Lunare din toamna anului 2017.

  Tematica este urmatoarea (personalizata pentru fiecare participant):

  -Primele trei reveniri ale planetei Saturn la pozitia natala – trei cicluri ale planetei Saturn, in care urmarim fazele de cuadratura si de opozitie la pozitia natala.

  -Tranzitele planetei Saturn peste planetele lente.

  -Pentru ciclul in curs urmarim toate tranzitele planetei Saturn pe harta natala.

  -Tranzitele planetelor lente peste pozitia natala a plantetei  Saturn.

  -Tranzitele planetelor personale peste pozitia natala a planetei Saturn – cum lucram cu aceste energii, in fiecare an, o data la doi ani pentru planeta Marte.

  De asemenea, urmarim tranzitul planetei Saturn prin semnul Capricornului, in perioada 2018-2020, in general si personalizat pentru fiecare participant.

   

  Modul de lucru :

  Fiecare participant va primi si va lucra pe schema personala a ciclului planetei Saturn, schema ce va fi realizata pentru primele trei cicluri (trei reveniri ale planetei Saturn la pozitia din harta natala).

  Pentru ciclul in curs, fiecare participant va putea urmari momentele semnificative ale ciclului.

  Vom vedea semnificatia generala si varianta personalizata a simbolismului planetei Saturn pe harta natala.

  Vom urmari modul de lucru cu ciclul planetei Saturn, precum si modul de lucru cu momentele in care pozitia natala a planetei Saturn a fost si va fi stimulata prin tranzitele planetare peste aceasta pozitie  – de la planetele lente, pana la planetele personale.

  Vom urmari tranzitul planetei Saturn prin semnul Capricorn, pe harta natala, particularizand aspectele importante ale acestui tranzit, deosebit de important prin tripla conjunctie Jupiter -Saturn – Pluton in Capricorn, din anul 2020.

   

  Atelierul va avea loc in data de 26 aprilie 2018.

  Inscrierea se face pana la data de 24 aprilie pentru participarea la sala -cu cateva zile inainte de atelier, pentru ca este un volum destul de mare de lucru pentru pregatirea materialelor personalizate. Va rog sa  va anuntati participarea daca sunteti hotarati deja, pentru a putea pregati din timp materialele de lucru.

  Inscrierea se face prin formularul urmator :

  https://docs.google.com/forms/d/1TahJA0PjCd5D-UhgDkdLetHLZPOTcLzJvTv7BoblGBU/edit 

   

  Va asteptam la sala de conferinte a hotelului EDEN :

  Joi 26 aprilie 2018,

  17:30 - 20:30, cu prelungiri eventual, daca este cazul.

  Participare – 100 lei.

  Participantii la intalnire vor avea acces gratuit la inregistrarea audio a atelierului.

   

  Pagina facebook a atelierului Astro Mercur :

  https://www.facebook.com/events/2051637891791997/

  Spor maxim intre timp.