• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Raport de editie - Simpozion de astrologie Ritmuri Astrale martie 2014

   

  Am incheiat editia a treia a simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, care s-a desfasurat la Iasi in zilele 22-23 martie .

  Multumim tuturor pentru ajutor !
  Multumim colegilor astrologi care s-au pornit la drum si au ajuns la Iasi, pe marginea de rasarit a hartii … tocmai de la Simeria si de la Craiova, de la Bucuresti precum si de peste Prut, de la Chisinau.

  Multumim in mod deosebit publicului, care a participat activ la discutii.
  Am avut participanti care, cu curaj au pus intrebari si, cu rabdare si intelegere au primit raspunsurile noastre care, poate ca nu au fost intotdeauna foarte simplu si clar prezentate.

  Cumva ne-am atins scopul - mare parte din simpozionului nostru am dedicat-o publicului necunoscator de astrologie, tocmai pentru a prezenta astrologia asa cum o intelegem noi, cei care o folosim si o practicam. Astfel ca participarea publicului a venit in intampinarea intentiilor noastre.

  Va aducem in continuare informatii si fotografii de la aceasta editie a simpozionului, urmand sa publicam temele prezentate in cele doua zile de conferinte.

  Multumim celor care ne-au sprijinit in diferite moduri, partenerului nostru principal Palas Congress Hall precum si Radio Iasi Romania, Hotel Moldova Iasi, Promotop, Axad, Lady Events, Zancu Adina, Proimage, Bogdan Bîșcă , librariei Carturesti, precum si tuturor celor care au raspandit vestile.

  Va asteptam la Iasi, la urmatorul echinoctiu de primavara, pe 21-22 martie 2015.
  Pana atunci sa folosim anul, cu spor maxim :)

   

   

  logo congress hall

   

  Palas panorama

   

  logo promotop

   

  logo AXAD     loglad2

   

  RADIOROMANIAIASI

   

  sigla unita3          logo carturesti

   

  Organizatori Astro Mercur si Revista Glare