• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

    Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

    TOPIC: 12-19 iulie 2016

    12-19 iulie 2016 7 years 10 months ago #699

    • adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Offline
    • Administrator
    • Posts: 694
    • Thank you received: 321
    • Karma: 10
    In completare la modul de lucru din buletin : Este interesant de observat comportamentul celorlalti, daca sunt pe aproape, sau daca nu cumva apar in peisaj daca nu sunt aproape (on-line sau telefonic), sau daca nu cumva apar in gand cdaca nu mai sunt pe aici. Este posibil sa se vada si mai clar atitudinea sau comportamentul pentru care lucram. Inconstient in prima faza are loc lupta pentru a ramane in tipar. Sopul este sa ierim noi din tipar, ce fac ceilalti este alegerea si treaba lor, dupa cum arata programul si potentialul lor. Un prim semn as zice eu ca poate fi starea noastra, observam ca nu ne mai "deranjeaza" tiparul, pe care il vedem in manifestare si la ei, dar si la noi. Si atentie, oricand lucrati pentru "desprinderea" din ceva (program, tipar, sau cum vreti sa denumiti), pastrati si constienta faptului ca nu va desprindeti efectiv, nu va "rupeti" de ceva sau cineva, conexiunile energetice exista dar, se remodeleaza nivelul de activitate al conexiunii si structura informationala. Ideea de rupere-desfacere-distrugere sau ce alte cuvinte mai gasiti, induce actiune-si reactiunea deci, ajungeti intr-o lupta, cand de fapt, scopul este sa construiti.
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: mihaela, Diana

    12-19 iulie 2016 7 years 10 months ago #700

    • adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Offline
    • Administrator
    • Posts: 694
    • Thank you received: 321
    • Karma: 10
    Mesajee din grupul facebook, pe subiectul buletinului :
    Marcela Stefan Va rog ajutati ma sa inteleg mai bine pctul 5 din Schema cu Echipa....ce poate fi o conexiune inactiva,cum ne dam seama ca ea fctioneaza ulterior OPTM....CE INSEAMNA SA NU FAC SCHIMB ENERGETIC CU ACELE DESTINATII... ce reprezinta DESTINATIA aceea...cum IDENTIFIc entitatea cu pricina,adica cu TIPARUL care trebuie eliberat

    Anca Tautu ideea de conexiune inactiva poate fi valabila in situatia in care acceptam ca, oricum suntem conectati cu totii, deci, in aceasta situatie practic nu se rup-distrug conexiuni. Dar, nu construim palpabil, in realitatea proprie, prin absolut toate conexiunile posibile, unele se manifesta ca fiind inactive - cand nu construiesc nimic cu "celalalt" de la capatul conexiunii. Ca o instalatie electrica intr-o casa, in unele camere este lumina aprinsa iar in altele nu - dar instalatie exista in toate camerele intr-o schema care inglobeaza totul. Poate fi exemplul despre care am mai vorbit, pe care eu l-am experimentat, cand v-am povestit ca am ales sa nu interactionez cu o persoana, pur si simplu, fara motivatie-explicatie, si am descoperit dupa un timp ca exact asta s-a intamplat. Dar schimbul se poate face si doar mental-emotional-afectiv ... deci cand o conexiune este inactiva nu se realizeaza nici aceasta forma de schimb ... de fapt, aici este vorba de atentie, despre care am mai vorbit astfel, atunci cand sunt atent la "ceva", practic activez conexiunea cu ceva-ul acela si incepe un schimb energetic. Eu n-am inchis inca "exercitiul" meu, inca ma regrupez, o sa revad maine explicatia asta.

    Anca Tautu Eu inteleg ca am incredere ca va functiona optim, ulterior, de fapt "stiu" ca asa functioneaza, nu ma indoiesc de asta si, de fapt, increderea mea face ca lucrurile sa functioneze si sa se potriveasca.

    Anca Tautu Destinatia - este ceea ce se gaseste la capatul unei conexiuni, adica o persoana, un loc, un grup, o entitate, si ce idei mai aveti.

    Anca Tautu Identificarea se realizeaza de la sine, intuitiv, prin mijloacele dezvoltate de fiecare. In ce ma priveste, folosesc si masuratori radiestezice dar, unele lucruri se instaleaza pur si simplu in fluxul gandurilor si, experimentand, cu timpul ajungi sa stii cand stii. Dar, se poate lucra fara identificare, stiind ca ea (sursa tiparului) exista undeva pe lantul generatilor. Sau, pot lucra in aceasta ipoteza stiind ca, daca ipoteza mea este corecta atunci se lucreaza, iar daca nu este corecta atunci nu se intampla nimic, sau sunt indrumat sa pricep daca am sau nu de lucru.

    Anca Tautu Eu cred ca tiparul poate fi recunoscut ca fiind o anume atitudine-comportament pe care il vezi destul de clar alaturi, la cineva, si pe care il recunosti cumva in tine, fara sa fie neaparat la fel de vizibil. Este posibil sa nu-l vedem in noi, dar totusi sa genereze anumite stari inconfortabile si, sa vedem efectele.

    Anca Tautu Dar cred ca putem lucra si la modul general, pur si simplu : "daca exista astfel de situatii, tipare sau cauze care ma tin pe loc, aleg sa lucrez astfel .... "

    Anca Tautu Oricate explicatii si intelesuri apar acum in minte, pe acest subiect, dupa toata sedinta de intrebari si raspunsuri, intrati in starea aceea de liniste si de "lucru", si faceti ce faceti fara prea multe cuvinte. Subconstientul nu are nevoie de cuvinte, ci de stare si constienta. Dupa ce m-am lamurit, ma raportez la cele lamurite, dupa cum le-am lamurit, fara sa mai povestesc mental nimic, pastrez doar starea si intelesul.

    Anca Tautu Fiecare primeste indrumare si intelesurile de care are nevoie, orice schema este buna atat timp cat ne orienteaza pana gasim propria schema. Eu revin maine si revad toata povestea asta, pentru cazul in care am explicat din doi in doi pasi :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: mihaela

    12-19 iulie 2016 7 years 10 months ago #701

    • adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Offline
    • Administrator
    • Posts: 694
    • Thank you received: 321
    • Karma: 10
    Multumim pentru intelegere, eu ma repornesc :)
    Au ajuns la mine mesaje din mai multe directii, cu exemple de mod de lucru pe exercitiul din buletin, cu descrierea modului in care au aparut informatiile si indrumarea.
    Din experienta exercitiului meu - nu va dau detalii despre exercitiu, putea fi foarte urat, a fost cu foarte mult ajutor (noroc),nu eu am fost personajul principal dar sunt implicata direct.
    Prin urmare :
    Am simtit disconfortul interior de vreo 2 luni cred.
    Am alunecat in bombaneala mentala, pe alocuri.
    Am recunoscut bombaneala si am lucrat cu ea.
    Am avut inspiratia (indrumarea) sa fac niste cercetari si sa descopar o disfunctionalitate energetica in structura energetica a personajului, pe care am fost ajutata sa o prelucrez.
    Simultan aparusera subiectele intinse peste generatii la cei cu care am discutat.
    Am avut inspiratia (indrumarea) sa fac o autoanaliza si sa incep sa lucrez.
    Am avut inspiratia (indrumarea) sa va transmit informatia asa cum a fost ea organizata.
    Cand ma intrebam daca am facut bine, au aparut primele semnale, cu efecte - indrumarea pe care au primit-o altii, sub diferite moduri.
    Concluzia mea, in cazul meu, ar fi ca fluxul a lucrat pe intindere mai mare de timp - si aici este de luat in calcul faptul ca fiecare Luna Noua deschide o carare pentru o luna, sase luni si un an.
    Sigur ca in fiecare situatie este de discutat pe particularitatea aspectelor cu harta natala.
    Dar, ca idee generala, am vazut totusi cum lucreaza informatia-energia.
    Ca viziune de ansamblu - pastram ideea de Rac si casa 9 din harta Lunii Noi, care pentru mine a lucrat pe casa 6, legata de casa 5 care, a fost puternic activata in ciclul anterior.
    Pe casa 6 subiectul a fost munca - am fost blocata 3 zile, ca efect al experientei traite intre timp, timp in care ma uitam la harti ca la niste desene, fara sa pot lega informatiile, fara sa pot formula concluzii.
    Apoi am constientizat niveluri diferite de intelegere si cunoastere, ca si cum pentru asta a fost nevoie de un scurtcircuit.
    Am inteles cum fac o schimbare in modul de lucru, pentru ca aparuse o presiune, de cel putin (aceleasi) doua luni. .
    Si, am ajuns sa-mi pretuiesc munca :) pentru ca in aceste trei zile am simtit nevoia sa vorbesc cu cineva care sa aiba, pentru mine, rolul pe care il am eu cand vorbsc cu ceilalti. Si mereu am fost intoarsa catre mine si catre echipa momentului care, este foarte larga - despre asta mai vorbim.
    Teoria parca o stiam :) cand nu-ti pretuiesti munca, practic nu pretuiesti nici echipa cu tot ce aduce ea in ecuatie.
    Dupa ce am cerut ajutor printr-o opinie astrologica, mi-am deblocat viziunea astro, am inceput sa vad harta si nu doar componentele hartii, inainte de a primi raspunsul :) am simtit sa deschid programul, "gandind" sa-mi asez hartile in minte pentru momentul discutiei, doar ca o memorare ... si am inceput sa leg ideile.

    Ce vreau sa spun de fapt acum si dece va povestesc firul inlantuirilor :
    Uneori este suficient sa facem un gest pe care simtim sa-l facem si, miscam un munte fara sa stim ca asta facem.
    Uneori este suficient sa mergem, ca sa rezolvam lucruri pe care nici nu stim ca le rezolvam - dar intelegem mai apoi de ce si cum am mers.
    Pretuiti-va pe voi si tot ce este si pe toti care sunt pe acolo :)
    Asta creste increderea si reconfigureaza motivatia.
    Acum cativa ani am trecut printr-un accident si, primul lucru pe care l-am spus cand am realizat ce s-a intamplat, la cateva secunde dupa ce s-a oprit masina, (in copac) am spus : "e ok, suntem aici", bucuroasa ca eram aici cu posibilitatea de a construi tot ce nu construisem inca.

    Deci, va invit la schimbul de impresii pe modul de lucru, daca ati avut experiente zilele astea, sau in ultimul timp, daca ati vazut rezultate pe faze, daca au curs informatii, daca ati inteles sau daca nu puteti lega concluziile.
    Eu m-am repornit si reintru in ritm.
    Multumim - reluam ideea de "echipa" - pentru a accepta si alte tipuri de ajutoare.
    anca
    Last Edit: 7 years 10 months ago by adminanca.
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: mihaela

    12-19 iulie 2016 7 years 10 months ago #702

    • adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Offline
    • Administrator
    • Posts: 694
    • Thank you received: 321
    • Karma: 10
    Comentarii din grupul facebook :
    Ana Fratian Multumim! <3 Eu lucrez pe integrarea fara judecata a fricilor care vin din tiparele generationale. Nu mai lupt impotriva lor. Ideea care s-a conturat in mine in zilele astea este ca "agresiunea" (asa cum o percepe mintea), despre care stiam clar ca e o reflectare a interiorului si ca nu vine din senin din exterior, este data de masura (lipsei) iubirii de sine. Asta e proiectul meu actual: iubirea de sine :).

    Anca Tautu Bun,... ce ar insemna "integrarea fricilor fara judecata" - unde le integram ? Este o idee foarte buna zic eu, de dezvoltat, pentru ca exista asa o abundenta de "integrari" in formularea teoretica a multor cai de dezvoltare personala. Omeneste vorbind, ce ar insemna integrarea asta ? a fricilor zic, ... intreb ca la emisiunea "coltul copiilor" :) nu cred ca ascultati voi radio Romania dimineata :)

    Anca Tautu Ideea de lupta oricum nu este constructiva, in orice subiect, pentru ca genereaza reactia la actiunea mea, deci construiesc de fapt infruntarea. Am eu asa o pornire sa dam continut cuvintelor :) a sunat chestia asta la ultimul atelier ... Este important sa facem diferenta intre a construi "ceva" cu tenacitate si perseverenta si a ne lupta pentru ... Dar noi luptam fara sa ne dam seama ca asta facem, deci este minunat cand recunoastem lupta si schimbam atitudinea.

    Ana Fratian Eu vad asa: daca reusesc sa "contin" o frica, adica sa o las sa fie in mine, in ceea ce sunt eu, fara sa fug de ea si fara sa ma judec pentru faptul ca o simt :), insa in acelasi timp (si cel mai important) fara sa o las sa ma domine, atunci inseamna ca raportul iubire/frica e pozitiv :).

    Anca Tautu Ok, cum ar fi sa o vezi (ca o simti) fara sa fugi de ea si fara sa te judeci ca o simti, DAR fara sa o "contii", adica fara sa o integrezi ? - pentru ca asta ar insemna integrarea, sa gasesti un loc, considerat potrivit, pentru ceea ce integrezi.

    Anca Tautu Eu inteleg ca in momentul adevaratei constientizari, frica se transforma, spatiul nu ramane gol pentru ca frica ar disparea, ci se "umple" cu ceea ce castig prin transformare. Cam asa. Si este valabil pentru orice emotie, pentru orice tip de transformare ... si constructiva si destructiva.

    Anca Tautu Prin urmare, eu inteleg ca daca las frica (si orice altceva) sa stea acolo unde zic eu ca o integrez, ea se reactiveaza oricand alunec eu in vibratia aceea, prin care rezonez cu ea. Eu cred ca este important sa avem constienta procesului de transformare, tocmai ca sa facem trabsformarile si sa reorganizam spatiul, sa aducem in spatiul nostru tot ce ne ajuta. Cam asa, dar ne mai gandim ...

    Ana Fratian Da, asa e, transofrmarea este eliberatoare. Insa eu am experimentat transformarea ca pas subsecvent. Intai ii fac loc fara judecata, dupa care, prin acea "continere", se produce transformarea. Constientizarea la mine se produce in minte si nu echivaleaza cu integrarea, care vine ulterior si e din inima. La unele frici distanta intre cei doi pasi e lunga. Am acum o astfel de frica si sunt inca pe drum catre transformare :)

    Ana Fratian Si asta e bataia mea de cap actuala: de ce imi ia atat de mult timp la unele frici sa ajung la transformare? :)

    Anca Tautu Constientizarea se traieste atunci cand simt intelegerea in mine. Altfel, e doar nivelul mental care nu ma elibereaza - dupa cum spui si tu. Deci, ajungem la continutul cuvintelor :) Daca eu spun ca am constientizat, dar de fapt doar am inteles, atunci intr-un mod subtil pot bloca constientizarea - cred eu, ... poate te gandesti putin la chestia asta, poate transmiti acolo in interior ca vrei sa traiesti constientizarea ... si sa vezi ce urmeaza. Cu un algoritm simplu dar protector, cumva : "aleg constientizarea (in situatia, subiectul) in modul optim" sau "in cel mai frumos mod posibil" ... in ideea de a o face cu spor maxim, printr-o stare de bine personal.

    Anca Tautu Multe cuvinte au devenit automatisme. Devine important sa le dam inapoi continutul :)

    Ana Fratian Da, asa e, de multe ori doar inteleg :). Ah, ce bun e un ochi din afara, multumesc!

    Anca Tautu Cand suntem in intelegere, inca mai avem cel putin o intrebare :) cand am constientizat, stim ca am ajuns la un inteles care a devenit intelepciune si, practic nu mai sunt intrebari in jurul constientizarii - pe acel inteles, la care am ajuns.

    Ana Fratian Ce interesant, nu imi convine ce citesc, si totusi am un zambet maaare pe fata! :)

    Anca Tautu Ne mai gandim ... este ciclul constientizarilor care ne arata calea momentului, as zice eu. Eu revin mai pe seara.
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: mihaela
    Time to create page: 0.517 seconds
    Powered by Kunena Forum