• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

    Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

    TOPIC: 24-30 iunie 2017

    24-30 iunie 2017 6 years 10 months ago #828

    • adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Offline
    • Administrator
    • Posts: 694
    • Thank you received: 321
    • Karma: 10
    A aparut in grupul facebook o intrebare la una din postari :
    Carmen Bujor : Oare cum se exersează conștient intuiția? Suna foarte bine

    Raluca Ra : Practic intuitia are legatura cu abilitatile cu care ne nastem (clarsimtire, clarviziune, clarcunoastere si clarauz) pe care le dezvoltam atat cat ne propunem. Cel mai simplu mod e de a seta aceste ca la volum: impingem cat mai mult cursorul spre maxim. Noi lucram cu ele mereu, mai mult sau mai putin constient. E tehnic ce am zis. Sunt persoane care sunt intuitive si atat. Fac ce simt intr o directie sau alta.

    Ana Fratian : Nu stiu altii cum sunt, dar eu am realizat ca am un singur lucru de facut ca sa imi dezvolt intuitia: sa nu stau in calea ei. Sa nu las programele si fricile sa ruleze impotriva intuitiei

    Anca Tautu Ma gandeam la a interactiona constient cu fluxul sincronicitatilor. Ar fi o varianta de a exersa constient intuitia : observam semnalele, facem pasii care rezulta din ceea ce arata semnalele, apoi observam continuarea ... alte semnale, alti pasi, si tot asa. Ma gandeam acum cateva minuta sa recapitulam impreuna "profetiile" ... putem face asta vara aceasta, mai ales incepand din ciclul acesta, cat suntem acum intre inconjunctiile Jupiter-Neptun. Ne potrivim

    Va duc aici "profetiile de la celestine" si poate discutam, cine doreste :
    drive.google.com/file/d/0BywVhW0mY6w_cml...UFk/view?usp=sharing
    anca
    Last Edit: 6 years 10 months ago by adminanca.
    The administrator has disabled public write access.

    24-30 iunie 2017 6 years 10 months ago #829

    • adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Offline
    • Administrator
    • Posts: 694
    • Thank you received: 321
    • Karma: 10
    Am facut o sinteza a sintezei : ideile generale despre manuscris si prima profetie - exercitiul ar fi sa vedeti daca observati sincronicitatile in viata voastra si de cand.
    Nu trebuie sa ne declarati public neaparat ceva.
    Discutam doar ce vreti, cand vreti - despre sincronicitati ... cum apar, cum la cerem, cum le folosim. Si ce mai vreti voi.
    Nu conteaza nivelul experientei. unii au vazut de mult iar altii inca nu vad. Sa vedem si sa folosim - este scopul comun.

    "Inainte de anii 1980 : Un fel de renaştere a conştiinţei, care va începe foarte încet. Nu este de natură religioasă, dar e spirituală. Vom descoperi ceva nou despre viaţa omului pe această planetă, despre semnificaţia existenţei noastre şi, spunea preotul, această cunoaştere va modifica dramatic cultura omenirii. ¬
    Manuscrisul e împărţit în mai multe părţi, sau capitole, fiecare fiind dedicat unei anume Viziuni a vieţii, unui anume gen de intuiţie.
    Manuscrisul prezice că în această perioadă fiinţele umane vor începe să aibă şi să înţeleagă aceste intuiţii în mod secvenţial, una după alta, şi astfel ne vom schimba din ceea ce suntem într¬o cultură complet spiritualizată pe Pământ.
    Transformarea începe cu Prima Viziune, şi după cum a spus preotul, această intuiţie iese la suprafaţa în mod inconştient, la început ca o profundă agitaţie
    Conform Manuscrisului, începem să percepem străfulgerări dintr¬-un tip de experienţă alternativă… Momente din viaţa noastră în care ne simţim oarecum diferiţi, mai inspiraţi, mai intenşi. Dar nu ştim nici ce este această experienţă, şi nici cum să o facem să dureze mai mult, iar când se termină ne simţim nesatisfăcuţi şi obosiţi de o viaţă care devine din nou banală. ¬
    Toţi căutăm mai multă împlinire în viata noastră, şi nu ne împăcăm cu întâmplările care par să ne doboare. Această căutare neobosită a fost în spatele atitudinii de mai întâi eu, care a caracterizat deceniile trecute, şi care ne afectează pe toţi.
    Şi când e vorba de relaţii, pretindem atât de mult încât aproape că le facem imposibile.
    Atunci când ambii parteneri cer prea mult, când fiecare se aşteaptă ca celălalt să vină în lumea lui şi să fie întotdeauna acolo, cu preocupările lui, inevitabil apare o luptă între egouri.
    Majoritatea bolilor recente ale societăţii îşi au rădăcina în această agitaţie şi căutarea neobosită, problema este temporară şi va avea un sfârşit. În final, devenim conştienţi de ceea ce căutăm cu adevărat şi de ceea ce înseamnă o experienţă mai împlinită. Şi când prindem ideea în întregul ei, am atins Prima Viziune.

    Prima Viziune apare atunci când devenim conştienţi de coincidenţele din viaţa noastră.
    Prima Viziune nu este ceva nou. Oamenii au fost conştienţi de aceste coincidenţe inexplicabile de-¬a lungul istoriei, şi că aceasta a fost şi percepţia din spatele marilor îndrăzneli în filozofie şi religie. Numai că acum diferenţa constă în număr. Acum are loc o transformare pentru că numărul persoanelor care au simultan această conştienţă este mare.
    Manuscrisul afirmă că numărul oamenilor conştienţi de aceste coincidenţe va creşte simţitor în cel de¬al şaselea deceniu al secolului al douăzecilea. Această creştere va continua până aproape de începutul secolului următor, când vom ajunge la un nivel specific de asemenea indivizi – eu văd asta ca pe o „masă critică”. Manuscrisul prezice, a continuat ea, că odată atinsă această masă critică, întreaga cultură va începe să ia în serios aceste coincidenţe. Ne vom întreba, în masă, ce proces misterios se desfăşoară pe această planetă în spatele vieţii oamenilor. Şi această întrebare, pusă în acelaşi timp de un număr suficient de oameni, va aduce în conştienţă celelalte Viziuni, pentru că – spune Manuscrisul – atunci când suficienţi oameni se vor întreba la modul serios ce se întâmplă în viaţa noastră, vom începe să aflăm. Celelalte Viziuni se vor revela apoi una după alta…
    Şi atunci când ne vom „prinde” şi de celelalte Viziuni, cultura va face un salt."
    anca
    The administrator has disabled public write access.

    24-30 iunie 2017 6 years 10 months ago #830

    • adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Offline
    • Administrator
    • Posts: 694
    • Thank you received: 321
    • Karma: 10
    va indemn sa fiti astazi atenti la mesajele pe care le primiti ... fara sa le judecati / argumentati. Doar le preluati si mai vedeti apoi cum le intelegeti. Ideal ar fi sa le si urmam.
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    Time to create page: 0.403 seconds
    Powered by Kunena Forum