• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

    Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

    TOPIC: 1-8 iulie 2017

    1-8 iulie 2017 6 years 10 months ago #831

    • adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Offline
    • Administrator
    • Posts: 694
    • Thank you received: 321
    • Karma: 10
    Aici este rezumatul rezumatului pentru a doua profetie. Va invit sa recunoasteti manifestarea "profetiilor" in viata voastra.
    Si poate si dezbatem :)

    întâlnirile întâmplătoare au, deseori, un înţeles mai profund. ¬ Pare că această călătorie a mea nu e altceva decât un lung şir de coincidenţe. ¬ Asta începe să se întâmple atunci când devii atent şi conectat la energie.
    Dacă te poţi conecta şi poţi construi suficientă energie, evenimentele pe care tu le numeşti coincidenţe vor începe să se întâmple foarte coerent.
    o nouă sinteză, bazată pe perceperea coincidenţelor. Învăţăm în amănunt ce înseamnă coincidenţele, cum lucrează ele, şi pe măsură ce facem asta, construim o nouă abordare a vieţii, Viziune cu Viziune. ¬ Atunci, vreau să ştiu despre fiecare Viziune, am spus. Poţi să mi le explici, înainte să pleci? ¬ Am aflat că lucrurile nu se fac aşa. Le vei descoperi pe rând, pe fiecare în alt mod. ¬ Cum? ¬ Pur şi simplu. Nu e de¬ajuns numai să ţi se povestească. Ai avea informaţia, dar ti¬ar lipsi intuiţia, Viziunea în sine. Trebuie să le descoperi în decursul vieţii.
    Mă simţeam confuz. Povestea călătoriei mele în Peru mi se perinda în minte: Charlene, Dobson şi acum Wil…
    Venisem în Peru de curiozitate şi acum mă ascundeam ca un fugar şi nu ştiam care¬mi va fi pasul următor. Ciudat însă, în loc să fiu îngrozit şi panicat cu totul, eram într¬o stare de efervescenţă.
    Ar fi trebuit s㬠mi mobilizez toate instinctele şi toată mintea pe care o aveam, ca să¬mi găsesc drumul către casă şi, eu vroiam într¬adevăr să merg cu Wil, către primejdii mult mai mari, fără îndoială.
    Cum stăteam şi¬mi cântăream şansele, mi¬-am dat seama că de fapt nu prea aveam de ales. A Doua Viziune îmi închisese toate posibilităţile de a da înapoi şi de a mă refugia în vechile mele preocupări.
    Dacă vroiam să rămân conştient, singurul drum era înainte.
    anca
    The administrator has disabled public write access.

    1-8 iulie 2017 6 years 10 months ago #832

    • adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Offline
    • Administrator
    • Posts: 694
    • Thank you received: 321
    • Karma: 10
    Astazi avem la dispozitie o conexiune si mai buna cu lumea energetica, perceptia poate fi mai clara. Folosim deci ce avem la dispozitie, urmarim sincronicitatile - care pot fi mai "vizibile" :) adica ne prindem noi mai usor ca avem in fata o sincronicitate sau, ca putem construi una, sau cum putem participa activ, in general, la construirea sincronicitatilor.
    Abia astazi am inteles eu, si mai bine, de ce am reluat cele "noua profetii" ... nu am avut un inteles care m-a indrumat sa fac asta ci, doar o pornire.
    Pentru cei care urmaresc aspectele planetare :
    Intre timp am completat si aspectele Lunii in buletin.
    Astazi avem o piramida pe semne de apa Soare-Luna-Neptun, care ne pregateste pentru ziua inconjunctiei Jupiter-Neptun de miercuri (am vorbit despre asta) cand, Luna va fi in faza de inconjunctie cu Soarele si, in cateva ore va face conjunctia la Lilith si Saturn, activand din nou piramida pe semne de foc, cu Uranus si NN.
    Este posibil (eu chiar cred asta) sa se (re)activeze capacitatile noastre spirituale, facem inca un pas pe calea aceasta ... si vara asta mai facem cativa.
    Ma refer la capacitatea de creatie, in cel mai concret mod posibil pe care il puteti voi intelege/dezvolta.
    Vorbim dupa cum aveti neastampar si chemare :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

    1-8 iulie 2017 6 years 10 months ago #833

    • adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Offline
    • Administrator
    • Posts: 694
    • Thank you received: 321
    • Karma: 10
    Pe masura ce ne apropiem de faza de Luna Plina, este posibil sa simtim cum creste foarte mult intensitatea unui indemn, interior. Si, este posibil sa simtim mai puternic ca pana acum, nevoia de miscare, de implicare, - in sens construtiv am spus aici “nevoia” ... ca impuls care vine si secondeaza/sustine indemnul despre care spuneam anterior.
    Lasati fluxul sa circule, sa se aseze, sa va arate, nu puneti presiune pe curgerea energiei.
    Priviti peisajul ca si cum va uitati pe geam, din casa, din masina, din tren.
    O sa va atraga privirea/atentia ceva.
    O sa vedeti mai apoi ce faceti, important este sa percepem si sa simtim nuantele perceptiei.
    Mai vorbim.
    Primesc vesti bune :)

    Dau si eu un sens energiei, fluxului, prin ceea ce imi doresc, dar, doresc liber, fara sa oblig fluxul sa curga cum vreau eu. Iau in calcul varianta in care Universul vrea sa stie ce vreau, ca sa se adapteze constructiv pentru cea mai buna varianta. Si ma adaptez si eu, daca Universul poate, pot si eu :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

    1-8 iulie 2017 6 years 10 months ago #834

    • adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Offline
    • Administrator
    • Posts: 694
    • Thank you received: 321
    • Karma: 10
    Pana diseara va aduc profetia a treia. Va indemn sa va ganditi putin la ideile astea ... va ajuta sa fiti in contact mai bun cu planurile energetice, unde, se pare ca se lucreaza intens tocmai ca noi sa primim cunoastere si curaj sa o folosim.
    Daca ati avut idei ieri-astazi, primiti-le :)
    O sa vedeti ce faceti cu ele.
    Intre timp va indemn sa vedeti sincronicitatile, din ultimul timp macar, sau poate gasiti intelesuri si pentru altele, care v-au ramas in minte sau care va reapar in minte, zilele acestea.
    Spor maxim!
    PS - eu, in ciclul Lunii Noi in Rac, reorganizez beciul ... deci, m-am dus sub nivelul vizibil :) si evident, am facut si curatenie ... ce ti-e si cu potrivirile astea :) ma tot incurajez eu pe mine de ceva timp, de anul trecut de fapt, si m-am apucat brusc, spatamana asta. M-a ajutat tranzitul planetei Venus prin C4, dar, a fost foarte constructiv pentru ca am vazut cum s-au asezat gandurile si planurile - cand facem ordine si curatenie, facem asta in ambele planuri, fizic si energetic, in aura si in tot ce inseamna constructia noastra energetica.
    Din acest motiv, poate fi de folos, cand sunteti nelamuriti, sa reorganizati un sertar macar ... va lamuriti cat faceti asta :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.

    1-8 iulie 2017 6 years 10 months ago #835

    • adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Offline
    • Administrator
    • Posts: 694
    • Thank you received: 321
    • Karma: 10
    A treia profetie/viziune :
    Ai cunoştinţă despre a Treia Viziune? ¬ Nu. ¬ Descrie o nouă înţelegere a lumii fizice. Spune că noi, oamenii, vom învăţa să percepem ceea ce înainte era o formă de energie invizibilă.
    Munca de o viaţă a lui Einstein a demonstrat că noi percepem ca materie dură şi solidă ceva care este în cea mai mare parte spaţiu gol, cu un şablon energetic alergând prin el. Inclusiv corpurile noastre. Fizica cuantică a demonstrat că atunci când încercăm să descifrăm aceste şabloane energetice la scară tot mai fină, descoperim lucruri uluitoare. S-¬a dovedit experimental că atunci când reuşeşti să ajungi la particulele elementare şi încerci să le studiezi comportamentul, actul observării în sine alterează rezultatele, ca şi cum aceste particule elementare ar fi influenţate de aşteptările celui care face studiul. Acest lucru este perfect adevărat: particulele apar în locuri în care, teoretic, nu puteau ajunge, conform legilor universului cunoscute de noi, adică în două locuri diferite în acelaşi moment, sau înainte ori înapoi în timp.
    Cu alte cuvinte, baza universului, esenţa lui, este un fel de energie maleabilă, care răspunde intenţiilor omului şi aşteptărilor lui, într-¬un fel care sfidează vechiul model mecanicist al universului, ca şi cum înseşi aşteptările respective cauzează fluxul energetic care curge în lume şi afectează alte sisteme energetice. Exact acest lucru îl explică A Treia Viziune.
    A Treia Viziune aducea o altă înţelegere a universului fizic. Cândva, aproape de sfârşitul celui de¬ al doilea mileniu – suna prezicerea – oamenii vor descoperi o nouă formă de energie, care stă la baza tuturor lucrurilor şi care radiază din ele, inclusiv din noi înşine. Manuscrisul spunea că percepţia umană asupra acestei energii începe cu o mai mare sensibilitate la frumuseţe.
    Percepţia frumuseţii este ca un fel de barometru care ne spune cât de aproape suntem de percepţia propriu-¬zisă a energiei. Este limpede, pentru că dacă vezi energia, îţi dai seama că face parte din acelaşi continuum ca şi frumuseţea.
    Lucrurile pe care noi le percepem ca frumoase pot fi diferite, dar caracteristicile în sine pe care le atribuim acestor lucruri sunt aceleaşi. Uite, atunci când vezi ceva frumos, îţi apare ca o prezenţă mai clară, de o culoare mai vie, nu¬i aşa? Iese în evidenţă, străluceşte. Acel ceva pare incredibil de viu în comparaţie cu monotonia din jur.
    Următorul nivel de percepţie este de a vedea câmpul de energie care înconjoară totul.
    ......

    Am observat că plantele către care s¬a îndreptat mai mult atenţia omului erau încă şi mai puternice.
    Le aranjezi pământul în jur, treci pe la ele în fiecare zi. Am pus la cale un experiment cu un grup martor: unor plante li se acorda atenţie specială, altora nu, şi această ipoteză s¬a confirmat. Mai mult, am extins conceptul, şi un cercetător nu numai că le¬ a acordat atenţie, dar le¬a şi cerut, mintal, să crească mai puternice. O persoană stătea cu ele şi îşi focaliza atenţia şi preocuparea asupra creşterii lor. ¬ Şi au crescut mai puternice, ¬vizibil. Şi mai mult: au crescut mai repede.
    Ipoteza veche, newtoniană, spune că totul se întâmplă prin hazard, că poţi lua decizii corecte şi te poţi pregăti, dar evenimentele vieţii tale au o linie cauzală independentă de atitudinea ta. După cele mai noi descoperiri ale fizicii moderne, ne putem întreba în mod legitim dacă nu cumva universul este mai dinamic decât ştiam noi. Poate că, la bază, universul are legi mecanice, dar în mod subtil răspunde energiei mentale pe care o proiectăm asupra lui. De ce nu? dacă putem să facem plantele să crească mai repede, poate vom reuşi să determinăm ca anumite evenimente să se producă mai repede sau mai încet, după dorinţă.
    A Treia Viziune dezvolta natura frumuseţii, descriind percepţia ei ca fiind calea prin care oamenii vor învăţa să vadă câmpurile energetice. Odată ce acest lucru se va întâmpla – scria acolo – înţelegerea noastră asupra universului fizic se va transforma rapid. De exemplu vom începe să mâncăm „hrană vie”, plină de energie. Vom deveni conştienţi că anumite locuri radiază mai multă energie decât altele şi că radiaţia cea mai puternică vine din mediile naturale cele mai vechi, în special din păduri.

    ... ... ...
    Sunt fragmente destul de mari, care arata dinamica proceselor energetice, pe care nu le-am mai adus aici.
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    Time to create page: 0.619 seconds
    Powered by Kunena Forum