• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: 14-22 septembrie 2019

14-22 septembrie 2019 5 years 7 months ago #946

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Recapitulare :
    "Se creeaza contextul energetic care ne ajuta sa asezam lucrurile, sa le miscam, sa actionam – numai in sensul si ritmul potrivit."
    "Sunteti deja pe valul care misca lucrurile – stiti, deci, ca “miscati lucrurile” ... ceea ce si suntem ajutati sa facem."
    Va mai reamintesc sa va ascultati imboldul interior. Poate ca este bine sa ne miscam, dar nu oricum ci, numai pe directia si in sensul potrivit, in maniera potrivita. Si zilele acestea, mai ales astazi, este despre a simti si a potrivi simtirea cu mersul.
    Experimentati, nu luati de-a gata :)
    Este important sa experimentam cand putem vedea mai clar cum functioneaza experiementul, ca sa ne descurcam apoi si cand avem sustinere mai slaba.
    Spor maxim.
    Scriu pentru ca eu am experimentat deja, dupa care mi-am amintit mesajele din buletin.
    anca
    The administrator has disabled public write access.

14-22 septembrie 2019 5 years 7 months ago #947

• adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Administrator
    • Thank you received: 321
    Salutari tuturor, eu sunt in miscare zilele astea, astazi trec de la alergarea virtuala la alergarea pe traseu :)
    Va reamintesc contextul si potentialul disponibil, cu care am tot lucrat anul acesta. Revin duminica.
    Spor maxim tuturor.

www.facebook.com/astromercur/posts/3622774954415392
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    Time to create page: 0.113 seconds