• Intra in GRUP
  •  
    Iesire
    Welcome, Guest
    Username: Password: Remember me
    Welcome to the Kunena forum!

    Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
    We welcome all new members and hope to see you around a lot!

    TOPIC: feed-back 27 decembrie 2013 - 02 ianuarie 2014

    feed-back 27 decembrie 2013 - 02 ianuarie 2014 10 years 4 months ago #23

    • Christine
    • Christine's Avatar
    in timp ce indicatiile au fost de RENUNTARE, CENTRARE, ALEGERE SI PRIMIRE a ceea ce este potrivit noului nivel pentru drumul propriu,

    eu
    - am baleiat, am trait o stare de confuzie, de amestec, in ciuda tuturor eforturilor constiente de renuntare la "vechi" si centrare pe directia proprie, de amestec de valori, de indoieli. initial, am tratat starea ca si in alte conjuncturi, doar ca test necesar definirii si mai exacte a scopului, dar nu am mai reusit depasirea acestui stadiu

    ideile sunt clare, dar (cred) ca in ceea ce priveste conexiunea cu planul superior (credinta - aceea de dincolo de orice garantie sau dovada) este neclara sau nu este :/

    - + senzatia de autodezamagire :(
    The administrator has disabled public write access.

    feed-back 27 decembrie 2013 - 02 ianuarie 2014 10 years 4 months ago #24

    • adminanca
    • adminanca's Avatar
    • Offline
    • Administrator
    • Posts: 694
    • Thank you received: 321
    • Karma: 10
    Momentul a fost foarte dificil. In astfel de momente, chiar daca ni se pare ca nu am reusit, exercitiul in sine conteaza foarte mult.
    S-a suprapus un final de ciclu al naturii peste altul, cel calendaristic de care suntem mai constienti si care induce tendinta de contabilizare a rezultatelor.
    Iar anul care s-a incheiat a fost un interval foarte dificil, ca lectie de invatat, pentru toata lumea. am avut acest marcaj puternic pe semnele de apa si, mai ales potrivirea tranzitelor prin semnul Scorpionului, (unde s-au intalnit NN si Saturn - pt cei care cunsc notiunile de astrologie).

    Doar simplul fapt ca s-a incheiat, ca interval de timp, in sensul in care mintea noastra intelege timpul, este o mare usurare pentru noi.

    Este important sa acceptam tot ce a fost si sa ne uitam la efort, mai mult decat la rezultat. Efortul ne arata adevarata masura a rezultatului, pentru ca noi nu vedem inca toate aspectele rezultatelor noastre - le vom vedea abia cand ne vom afla in derularea experientelor viitoare, in care vom aplica cele invatate, in care ne vom misca pornind de la experienta acumulata, experienta pe care o vom vedea "in actiune" :)
    anca
    The administrator has disabled public write access.
    The following user(s) said Thank You: Christine

    feed-back 27 decembrie 2013 - 02 ianuarie 2014 10 years 4 months ago #26

    • Christine
    • Christine's Avatar
    din nou, milimetric de corect :) de pe 3 dimineata, situatia sta cu totul altfel. ca stare, ca perceptie, ca intelegere si ca disponibilitate.

    este adevarat ca am beneficiat de o mana nevazuta care mi-a dat un click pe net intr-un loc potrivit si care mi l-a desteptat pe Marte din C1, aratandu-mi si cum ar fi potrivit sa-i folosesc constructiv calitatile si sa-i educ impulsivitatea :) pe termen f scurt efectul a fost de "trezire", iar pentru termenul mediu mi-a asezat pe randuri si coloane ce am de facut si de unde am de fapt de inceput in contextul unei cruci cardinale taman pe casele angulare.

    continuarea...in comentariile pe programul din saptamanile urmatoare :)
    The administrator has disabled public write access.
    Time to create page: 0.207 seconds
    Powered by Kunena Forum