• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Agenda energetica personala

  CONSULTANTA  PERSONALA

  Deocamdata, acest serviciu nu este disponibil.

   

  AGENDA  ENERGETICA  PERSONALA  - studiu scris

  45 lei/ 1 luna;

  Reprezinta o analiza a influentelor astrale dintr-o anumita perioada de timp (cel putin o luna calendaristica), raportate la astrograma natala a solicitantului (analiza personalizata).

   

  Prezinta momentele importante pentru persoana in cauza din perioada respectiva precum si modul in care aceste momente pot fi folosite constructiv, natura energetica a influentelor si posibilitati de interactiune personala cu aceste influente.

  Analiza acopera o luna calendaristica si are in vedere caracteristicile personalitatii nativului, asa cum rezulta ele din tema natala, precum si directiile de transformare a acestora, in functie de influentele astrale ale perioadei analizate - modul optim de abordare a perioadei.

   

  Scopul acestei analize este sa intelegem felul in care interactionam cu influentele astrale si cum anume sa facem asta in cel mai avantajos mod cu putinta - realizand in interiorul nostru acele transformari care determina la randul lor, schimbarile dorite in exterior, in viata noastra.

   

  A trai armonios, in ritmurile naturii, este primul pas catre obtinerea profitului maxim in viata.

   

  In perioada analizata, solicitantul poate cere lamuriri suplimentare la care va primi raspuns in termen de 24 de ore.

   

  COMANDA

   

  Daca alegi sa te inscrii in grupul de lucru cu influentele astrale, vei avea o reducere 15% la orice comanda pe care o vei face in perioada de timp in care faci parte din grup. Perioada minima de timp pentru care poti alege sa faci parte din grupul de lucru este de o luna calendaristica pentru suma de 17 lei.

   

   

  Daca alegi sa faci parte din grupul de lucru pentru o perioada de un an de zile, suma de plata va fi de 188 lei (echivalentul pentru 11 luni) iar in acest interval de timp vei avea acces si la o consultatie gratuita, pe baza de programare.

   

  Mai multe detalii : grupul de lucru cu influentele astrale.

   

  INREGISTRARE  grup de lucru (on-line) cu influentele astrale