• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Atelierul Astro Mercur – varianta audio

   
   

  Inregistrarea audio a atelierului Astro Mercur este disponibila pentru cei care nu se potrivesc in programul anuntat, sau pentru cei care nu sunt din Iasi.

  Pretul variantei audio este :

  30 lei - fara explicatia personalizata.

  50 lei - cu explicatia personalizata a fazelor de Luna Noua si Luna Plina. (doar pentru primele 20 de inscrieri)

   

  Promotie : se pot achizitiona oricare cinci variante audio la pretul de :

  100 lei, in varianta fara explicatie personalizata.

  180 lei, in varianta cu explicatie personalizata.

   

  Inscrierea pentru varianta audio a Atelierului de astrologie Astro Mercur se poate face aici : http://materiale.astromercur.ro/ 

   

  Se creeaza un cont de utilizator prin care, ulterior se primeste acces catre fisierele audio comandate din lista celor disponibile, dupa efectuarea platii. Detaliile de plata se primesc dupa efectuarea unei comenzi.

  Fisierul cu inregistrarea fiecarei intalniri este incarcat in seara atelierului.

   

  Vor fi transmise instructiuni pentru efectuarea platii ca raspuns la creearea contului de utilizator precum si pentru accesarea materialului care, va fi disponibil dupa incheierea intalnirii.

   

  Inregistrarea este neprelucrata.

   

  Atelierul este astfel construit incat participantii pot prelua informatia chiar daca nu au cunostinte de teorie astrologica. De fapt, atelierul Astro Mercur se adreseaza mai ales celor care nu au studiat astrologia.

   

  In mod similar lucrului la sala, urmand explicatiile si indicatiile din materialul inregistrat, se poate lucra pe harta personala, se pot extrage cocluzii in legatura cu modul in care poate fi folosit intervalul de timp analizat precum si contextul astral, in functie de programul si de prioritatile personale.

   

  Atelierele Astro Mercur sunt organizate inainte de fiecare faza de Luna Noua si urmaresc fluxul influentelor planetare din ciclul respectiv al fazelor Lunii. Tematica intalnirii este anuntata din timp. 

  Intalnirile sunt interactive, cu discutii (intrebari) pe subiectul intalnirii precum si pe orice subiect ce poate fi de ajutor in cresterea personala. Discutia curge dupa cum se potriveste.

  Cei care se inscriu pentru varianta audio, pot transmite intrebari, cu caracter general, la care vom raspunde in timpul atelierului.

   

  Participantii prezenti la sala vor avea acces gratuit la varianta audio.

   

  Multumesc pentru intrebarile care m-au stimulat sa vad solutii si variante noi de lucru.

  Multumim tuturor pentru incurajarile pe care le transmiteti, pe toate caile, uneori printre randuri. Acestea apar intotdeauna la momentul potrivit si sunt foarte valoroase, pentru ca, au un impact deosebit de constructiv asupra “echipei”.

  Multumim si va invitam alaturi de noi si in aceasta forma de lucru.

   

  Comanda varianta audio - Atelier Astro Mercur

   

  Pagina facebook a atelierului :

  https://www.facebook.com/events/1577369445907830/

  Anca Tautu