• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Astrologul Amator - editia a doua.

   

   

  Va invitam din nou la “masa rotunda astrologica” :

   

  “ASTROLOGUL  AMATOR” – Cum folosim astrologia?

  editia a doua, vineri 19 februarie 2016.

   

  Prima editie a avut loc vineri 20 noiembrie 2015.

  Ne-am propus ca “Astrologul Amator”  sa fie o punte intre editiile simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, organizat la echinoctiul de primavara (ajuns la a cincea editie anul acesta).

  Astfel ca, aceste intalniri vor avea loc intre cele patru momente importante ale ciclului anual – solstitiile si echinoctiile – aceasta a doua editie fiind premergatoare echinoctiului de primavara.

   

  Aceste intalniri sunt dedicate utilizatorilor de informatie astrologica, indiferent daca au studiat sau nu astrologia. Prin urmare, nu trebuie sa fiti neaparat astrologi ca sa participati la aceste intalniri care, se adreseaza tuturor, indiferent de nivelul cunostintelor si a experientei astrologice.

  Vor fi prezentari scurte, la obiect,urmate de discutii libere (dezbateri) despre cum folosim, concret, astrologia, –informatia (cunoasterea) astrologica – in viata cotidiana, in derularea si pentru depasirea diferitelor situatii, in construirea experientelor de viata.

  Scopul acestor intalniri este sa facem schimb de experienta, sa aflam lucruri noi.

   

  Va invitam deci, la a doua editie Astrologul Amator, vineri 19 februarie 2016, intre orele 17:30-20:30, la sala de conferinte a hotelului EDEN din Iasi.

  Va pregatim un punct de vedere despre cum putem folosi ciclul retrogradarii planetei Marte in anul 2016.

   

  Cei care doresc sa participe la aceasta intalnire sunt rugati sa trimita un mesaj la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

   

  Va rog sa specificati daca doriti sa prezentati ceva din experienta voastra privind folosirea informatiei astrologice - un subiect in maxim 15-20 minute, foarte simplu si concret, despre cum ati preluat si folosit informatia precum si la ce rezultat ati ajuns.

  Nu conteaza experienta pe care o aveti sau nu in astfel de prezentari. Vom analiza impreuna, inainte de intalnire,  fiecare subiect ce ar urma sa fie  prezentat - in functie si de experienta fiecarui  “astrolog amator” :)

   

  Inscrierile se fac pana miercuri 17 februarie 2016, in limita locurilor disponibile in sala precum si in limita timpului disponibil pentru discutii.

  Participarea este gratuita. In functie de posibilitatile personale, puteti contribui cu o suma simbolica, liber aleasa pentru acoperirea chiriei spatiului in care ne organizam.

   

  Scopul acestor intalniri este de a populariza astrologia, intr-o forma usor accesibila si utilizabila dar,fara a minimaliza profunzimea acestei cunoasteri  care, poate fi un instrument valorors pentru cei care aleg sa o foloseasca.

   

  Pagina facebook a evenimentului :

  https://www.facebook.com/events/1272706942744706/

   

  Spor maxim intre timp :)

  Anca Tautu