• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Atelierul de Astrologie Astro Mercur la CHISINAU

   
   

  Va invitam la primul  Atelier de Astrologie Astro Mercur la Chisinau, sambata 27 februarie 2016, ca urmare a invitatiei prietenilor de la Centrul de Cercetari Astrologice ASTROURANIAS.

  Pentru ca suntem la inceput de an, vom relua la Chisinau tema primului atelier sustinut la Iasi :

   

  Cum folosim anul 2016.

   

  Ne propunem sa descifram mesajul influentelor astrale pentru anul pe care l-am inceput deja :

  • Care sunt testele cu care ne intalnim precum si lectiile de invatat.
  • Care sunt instrumentele cu ajutorul carora invatam lectiile si depasim testele.
  • Perioadele si momentele deosebite ale anului 2016 – general si particularizat pe harta natala a participantilor.

   

  Vom explica simplu pe intelesul tuturor modul in care realizam citirea astrogramei natale.

  Fiecare participant inscris va putea astfel sa descifreze pe harta natala proprie, in timpul atelierului, mecanismul influentelor astrale analizate.

   

  Atelierul Astro Mercur se adreseaza mai ales necunoscatorilor teoriei astrologice.

  La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice. Aceste intalniri pot fi de folos insa si celor care studiaza astrologia, pentru a experimenta aplicabilitatea practica a informatiilor.

   

  Scopul este sa identificam sectoarele de viata stimulate pentru a se dezvolta intr-o anumita perioada si, sa vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca sa participam activ in procesul de dezvoltare. Prin urmare pot participa si cei care stiu precum si cei care nu stiu teoria.

   

  Discutam despre :

   

  -          Cum citim o astrograma (citirea, nu interpretarea astrogramei – pentru interpretare este nevoie de studiu si experienta).

  A sti sa citim harta ne ajuta sa urmarim tranzitele planetare, si sa folosim acest mecanism, daca intelegem cum functineaza – si asta facem la atelier, urmarim si descifram mecanismul interactiunilor energetice, asa cum se naste din tranzitele si aspectele planetare.

  Nu urmarim conditii si probabilitati de producere a evenimentelor ci, urmarim interactiunea cu fluxul energetic astfel incat, sa participam activ la construirea situatiilor si evenimentelor.

  -          Schema influentelor astrale cu care vom interactiona in anul 2016 – cicluri si tranzite planetare,  teste, perioade de reorganizare si momente de impact.

  -          Intrebari si raspunsuri – discutii libere cu caracter general, privind contextul astral actual si in perspectiva pentru anul 2016. La solicitarea participantilor pot fi programate eventuale discutii personale, particularizate pe harta natala personala.

   

  Va invitam la o intalnire interactiva, prin care dorim sa prezentam si sa dezvoltam un mod de lucru individual privind interactiunea constienta cu influentele astrale.

   

  Avem in fata un nou potential, al noului an calendaristic. Este important sa nu-l limitam prin prejudecatile si argumentele noastre. Ne-ar fi de mare ajutor sa-l privim ca pe rezultatul nostru, pe care il construim cu fiecare gand, in curgerea starilor interioare.

  Ne propunem sa descifram mesajul astral si sa-l folosim pentru potentarea hartii natale, sa ne armonizam astfel in fluxul sincronicitatilor, cu spor maxim.

  Orice rezultat va apartine si nu poate nimeni sa-l „prezica”, daca stiti ca voi il determinati.

   

  Va asteptam sambata 27 februarie 2016, la sediul CCA ASTROURANIA din Moldova, Chisinau.

  Str. Aldea Teodorovici, 11/2

  Intervalul orar va fi transmis ulterior.

   

  Cei care doresc, se pot inscrie pentru participarea la acest atelier, la :

  adresa de e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.    sau prin pagina CONTACT

   

  La inscriere urmeaza sa ne transmiteti data, ora si locul nasterii pentru a putea intocmi materialele de lucru Inscrierea va fi confirmata printr-un raspuns la mesajul dumneavoastra. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

   

  Pagina facebook a evenimentului :

  https://www.facebook.com/events/941444162599406/

   

  Va asteptam cu drag.

  Anca Tautu