• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Simpozionul Naţional de Astrologie Ritmuri Astrale

  Simpozionul Naţional de Astrologie Ritmuri Astrale

  a cincea ediţie – Echinocţiul de primăvară 2016

  Iaşi, 19-20 martie 2016

   

  Vă invităm la a cincea ediţie a simpozionului national de astrologie :

  Ritmuri Astrale” - Echinocţiul de primăvară 2016.

   

  Manifestarea va avea loc la Iaşi, în perioada 19-20 martie 2016.

  Partener Principal : Congress Hall.

  Programul manifestării este următorul :


  Vineri 18 martie 2016, ora 19:00 – cina (la gura sobei organizatorilor)

  Programul pentru după amiaza de vineri urmează a fi definitivat.

   

  Sâmbătă 19 martie 2016 - Complex Palas, sala de conferințe Mozart.


  Prima parte între orele 10:00-13:00

  Sesiune dedicată mai ales publicului necunoscător de astrologie, cu conferințe ce vor prezenta subiecte pentru popularizarea cunoașterii astrologice.

  Ultima parte (cel puțin o oră) va fi dedicată discuțiilor libere cu publicul, prin preluarea întrebărilor din public (cu caracter general) și răspunsuri oferite de astrologii participanți la eveniment.

  Intrarea publicului este gratuită.

  Pauză de masă.

  Partea a doua între orele 14:30-18:00

  Sesiune dedicată publicului cunoscător de astrologie.

  De asemenea în ultima parte vom aloca un timp important discuțiilor libere cu publicul.

  Intrarea publicului este gratuită.  Duminică 20 martie 2016 - Complex Palas, in spațiul liber din fața Librăriei Cărturești.

  Partea a treia - între orele 10:00-14:00

  Sesiune dedicată interacțiunii cu publicul –prezentare interactivă cu subiecte privind contextul astral al anului 2016 - discuții publice, cu preluarea intrebărilor din public și răspunsuri din partea astrologilor,

  Simultan - discuții particulare, sesiune de consultanță astrologică la cerere, cu astrologii prezenți la eveniment (care vor dori să ofere consultații).

  Intrarea publicului este gratuită.

   

  Pe parcursul derulării lucrărilor (sâmbătă și duminică) vom prezenta o expoziție de carte astrologică , la care vă invităm să vă prezentați și cărțile proprii.

  De asemenea va avea loc o întâlnire cu jurnaliștii (conferință de presă) – program ce va fi stabilit ulterior.


  Cei care doresc să prezinte lucrări în cadrul conferinţelor sunt rugaţi să menţioneze acest lucru la înscriere – titlul lucrării şi timpul necesar prezentării, dar nu mai mult de 25 de minute, pentru a asigura si timpul necesar discutiilor pe marginea subiectelor prezentate. Lucrarea va fi trimisă prin email, până la data de 10 martie, urmând a fi inclusă în materialele simpozionului, pe suport informatic şi în volumul cu materialele simpozionului. Textul va fi redactat în Word, font Times New Roman, corp 12, cu diacritice.

   

  Volumul acestei ediţii va include fragmente din volumele ediţiilor anterioare, precum și toţi participanţii de până acum. Acesta va fi disponibil, prin comandă, pentru cei care nu ajung la Iași.

   

  Hotelul Eden este partener al evenimentului şi oferă cazare pentru participanţi, pentru nopţile din 18/19 martie şi 19/20 martie la următoarele tarife :

  1. Cameră double-twin : 130 lei/cameră/noapte cu mic dejun opţional de 20 lei/ persoana.
  2. Cameră single-pat matrimonial : 120 lei/cameră/noapte cu mic dejun opţional de 20 lei/persoana.

  Rezervările pentru cazare se fac prin organizatorii evenimentului, la înscriere.

  Hotelul (*** str. Sava nr.1)   este foarte aproape de Complexul Palas în care se derulează lucrările simpozionului (3 min mers pe jos).

   

  Participarea la eveniment presupune plata unei taxe de 170 lei care include următoarele :

  -          Materiale simpozion

  - Volumul simpozionului care va include prezentarea participanţilor (Nume, foto şi date de contact), lucrările prezentate în cadrul simpozionului, precum şi alte studii pe teme astrologice, variante de publicitate pentru cei care doresc acest lucru.

  - materiale publicitare.

  - distribuire materiale publicitare proprii.

  -          Masa pentru sambătă 19 februarie – prânz şi cină.

  -          Prezentare pe canalele publicitare ale partenerului principal.

  -          Înscrierea în programul de consultanţă pentru public - a doua zi a simpozionului.

  -          Transport de la şi către gară /autogară /aeroport.

   

  Fiecare astrolog participant va fi prezentat cu date de contact in :

   

  Secțiunea programului dedicată consultanţei pentru public se va derula pe 20 martie între orele 10:00-14:00, în paralel cu prezentarea interactivă dedicată publicului. Astrologii care vor opta pentru această parte din program, vor avea la dispoziție un spațiu amenajat pentru oferirea consultației (masă si doua scaune) în cadrul Complexului Palas, în fața Librăriei Cărtureşti.

   

  Întreaga acțiune va fi popularizată pe canalele media ale partenerului nostru principal, Congress Hall, precum și prin celelalte parteneriate pe care le perfectăm cu această ocazie – presa scrisa, presa on-line, radio-tv.

   

  Taxa de participare se poate achita până la data de 11 martie 2015.

  Taxa de participare se achită în contul : RO09INGB0000999904035173
  deschis la ING Bank Ia
  şi

  PFA SIMION IOANA ELENA

  Cod identificare fiscală : 31507144

  Vă rugăm să transmiteţi şi datele de facturare (persoanele fizice -seria şi numarul CI).

   

  INVITATIE PENTRU SPONSORI

   

  Puteţi deveni partener şi/sau sponsor al acestui eveniment, precum şi beneficiarul unor servicii de publicitate prin intermediul mediatizării acţiunii.

  Companiile sau persoanele fizice care au posibilitatea şi doresc să fie alături de noi în organizarea acestei manifestări sunt rugate să ne comunice intenţiile lor pentru a vă oferi amănunte, la adresa : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Oricine doreste sa ne sprijine, prin popularizarea evenimentului, devine partener media, declarat public prin canalele de publicitate folosite pentru prezentarea evenimentului.

   

  INSCRIEREA se face la adresa : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  cu mentionarea urmatoarelor date : nume şi prenume, date de contact (telefon, web, adresa e-mail, pentru inserare în volumul simpozionului), optiunea de cazare, titlul conferinţei (cu specificarea sesiunii în care urmează a fi prezentată), modalitatea de călătorie la Iaşi, data şi ora sosirii la Iaşi.

   

  Confirmarea plăţii va rugăm să o faceţi la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Va invitam sa urmariti detalii de organizare si derulare a evenimentului şi pe pagina facebook a simpozionului : Ritmuri Astrale – Simpozion de Astrologie.

   

  Va aşteptăm cu drag la Iaşi!

  Astro Mercur ( www.astromercur.ro )

  Revista Glare ( www.glaremagazine.ro )