• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Atelierul de Astrologie Astro Mercur - Luna Noua in Rac

   
   

  Urmatorul Atelier de Astrologie Astro Mercur, va avea loc luni 04 iulie 2016 si este dedicat  ciclului fazelor Lunii care incepe cu faza de Luna Noua in semnul Racului, ce se va forma chiar in ziua atelierului.

   

  Incepand cu acest atelier va fi disponibila si varianta AUDIO a intalnirii, pentru cei care nu se potrivesc in program, sau pentru cei care nu sunt din Iasi.

  Detalii privind inscrierea pentru varianta audio 

   

   

  In cadrul temei largite : “Cum folosim anul 2016?”, vom descifra mesajul influentelor astrale pentru perioada ciclului urmator al fazelor Lunii, primul ciclu dupa solstitiul de vara.

  Momente importante ale perioadei:

  • Luna Noua in semnul Racului, care se va forma luni 4 iulie 2016.
  • Conjunctia Mercur-Soare – despre ciclul planetei Mercur.
  • Luna Plina in semnul Capricornului – 20 iulie.
  • Intrarea planetei Uranus in miscare aparent retrograda – ciclul retrogradarii planetei Uranus.

   

  Vom relua pe scurt modul de citire a astrogramei natale, pentru a putea vedea, pentru fiecare participant, cum pot fi folosite constructiv, influentele astrale ale perioadei.

  Fiecare participant inscris va putea observa pe harta natala proprie, in timpul atelierului, mecanismul influentelor astrale analizate.

   

  Atelierul se adreseaza mai ales necunoscatorilor teoriei astrologice.

  La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice.

  Aceste intalniri pot fi de folos insa si celor care studiaza astrologia, pentru a experimenta aplicabilitatea practica a informatiilor teoretice.

   

  Discutam despre :

  -Reluam pe scurt : Cum citim o astrograma (citirea, nu interpretarea astrogramei).

  -Analizam schema influentelor astrale cu care vom interactiona pe parcursul ciclului curent al fazelor Lunii - cum folosim mecanismul influentelor astrale pe parcursul ciclului care va incepe cu Luna Noua in Rac.

   -Conjunctia Soare-Mercur – cum folosim ciclul planetei Mercur, despre observarea gandurilor, exercitiul mental, intuitie, lucrul cu algoritmi, comunicare.

  -Analizam - ciclul miscarii aparent retrograde al planetei Uranus, in  anul 2016, la modul general precum si particularizat pe harta natala.

   

  Va asteptam la sala de conferinte a hotelului EDEN :

  Luni, 4 iulie 2016,

  17:30 - 20:30, cu prelungiri eventual, daca este cazul.

  Participare la sala – 35 lei.

  Inscriere varianta audio - 27 lei.

   

  Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.

  In cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem sa intelegem si sa folosim sincronizarea influentelor astrale astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor.

   

  Cei care doresc, se pot inscrie pentru participarea la acest atelier, printr-un mesaj transmis la :

   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.    sau prin pagina CONTACT

  La inscrierea pentru participarea la sala urmeaza sa ne transmiteti data, ora si locul nasterii pentru a putea intocmi materialele de lucru Inscrierea va fi confirmata printr-un raspuns la mesajul dumneavoastra. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

   

  Pagina facebook a atelierului :

  https://www.facebook.com/events/1577369445907830/

  Va asteptam cu drag.

  Anca Tautu

  www.astromercur.ro