• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Astrologul Amator (AA5) - editia a cincea

   
   

  Va invitam din nou la “masa rotunda astrologica” :

   

  “ASTROLOGUL  AMATOR” – Cum folosim astrologia?

  editia a cincea, luni 12.12.2016, dedicata solstitiului de iarna.

   

  Intalnirile din seria “Astrologul Amator”  sunt o punte intre editiile simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, organizat la echinoctiul de primavara (ajuns la a cincea editie anul acesta).

  Editia a sasea a simpozionului va avea loc in zilele 18-19 martie 2017 si, va invitam alaturi de noi.

   

  Astrologul Amator sunt intalniri ce au loc intre cele patru momente importante ale ciclului anual – solstitiile si echinoctiile. Prima editie a avut loc in noiembrie 2015, dedicata solstitiului de iarna. Ele sunt dedicate utilizatorilor de informatie astrologica, indiferent daca au studiat sau nu astrologia. Prin urmare, nu trebuie sa fiti neaparat astrologi ca sa participati la aceste intalniri care, se adreseaza tuturor, indiferent de nivelul cunostintelor si a experientei astrologice.

   

  Pregatim prezentari scurte, la obiect,urmate de discutii libere (dezbateri) despre cum folosim, concret, astrologia, – informatia (cunoasterea) astrologica  – in viata cotidiana, in derularea si pentru depasirea diferitelor situatii, in construirea experientelor de viata.

  Scopul acestor intalniri este sa facem schimb de experienta, sa aflam lucruri noi.

   

  Va invitam deci, la a cincea editie Astrologul Amator, dedicata solstitiului de iarna din acest an, luni 12.12.2016, intre orele 17:30-20:30, la sala de conferinte a hotelului EDEN din Iasi.

  Va propunem discutii despre solstitiul de iarna in general si, despre ACEST solstitiu de iarna care, va avea loc pe 21 decembrie cand Soarele va intra in semnul Capricornului.

   

  Va pregatim un punct de vedere despre potentialul energetic al momentului, plasarea in schema succesiunii echinoctiilor si solsitiilor in ciclul anual.

  De asemenea va propunem o privire asupra ciclului retrogradarii planetei Mercur in semnul Capricornului, avad in vedere ca planeta Mercur va intra in miscare retrograda cu doua zile inaintea solstitiului.

  Avem parte de un sfarsit de an calendaristic, deosebit din punct de vedere energetic si, va invitam sa facem schimb de impresii privind modul de interactiune cu acest potential.

   

  Cei care doresc sa participe la aceasta intalnire sunt rugati sa trimita un mesaj la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

   

  Va rog sa specificati daca doriti sa prezentati ceva din experienta voastra privind folosirea informatiei astrologice - un subiect, in maxim 15-20 minute, foarte simplu si concret, despre cum ati preluat si folosit informatia astrologica, precum si la ce rezultat ati ajuns.

  De asemenea, puteti pregati intrebari, pentru a va lamuri nelamuririle :)

  Intrebarile pot fi lansate si pe pagina evenimentului in reteaua facebook, sau pe pagina Astro Mercur.

   

  https://www.facebook.com/events/716437181792993/

  https://www.facebook.com/astromercur/

   

  Nu conteaza experienta pe care o aveti sau nu in astfel de prezentari. Vom analiza impreuna, inainte de intalnire,  fiecare subiect ce ar urma sa fie  prezentat - in functie si de experienta fiecarui  “astrolog amator” :)

   

  Participarea este gratuita. In functie de posibilitatile personale, puteti contribui cu o suma simbolica, liber aleasa pentru acoperirea chiriei spatiului in care ne organizam.

   

  Scopul acestor intalniri este de a populariza astrologia, intr-o forma usor accesibila si utilizabila dar, fara a minimaliza profunzimea acestei cunoasteri  care, poate fi un instrument valorors pentru cei care aleg sa o foloseasca.

   

  Inscrierile se fac pana sambata 10 decembrie 2016, in limita locurilor disponibile in sala precum si in limita timpului disponibil pentru discutii.

  Spor maxim intre timp :)

  Anca Tautu