• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Atelierul Astro Mercur - Luna Noua in Varsator

   
   

  Urmatorul Atelier Astro Mercur, va avea loc miercuri 25 ianuarie 2017 si este dedicat  ciclului fazelor Lunii care incepe cu faza de Luna Noua in semnul Varsatorului, ce se va forma pe 28 ianuarie.

  Fiecare participant inscris va putea observa pe harta natala proprie, in timpul atelierului, potentialul ciclului curent al fazelor Lunii.

   

  Pentru cei care nu se potrivesc in program, sau pentru cei care nu sunt din Iasi, va fi disponibila si varianta audio a intalnirii, pe platforma Atelierul de Astrologie Astro Mercur : http://materiale.astromercur.ro/

  Detalii despre aceasta varianta de lucru (cu inregistrarea atelierelor Astro Mercur) sunt aici :

  http://www.astromercur.ro/index.php/eveniment/270-atelierul-de-astrologie-astro-mercur-varianta-audio

   

  Momente importante ale perioadei:

  • Faza de Luna Noua in semnul Varsatorului : 28 ianuarie 2017.
  • Planeta Jupiter intra in miscare aparent retrograda – 6 februarie 2017.
  • Faza de Luna Plina cu Luna in semnul Leu : 11 februarie 2017.
  • Ciclul retrogradarii planetei Venus : 30 ianuarie / 4 martie-15 aprilie / 18 mai.

   

  Primavara acestui an ne aduce un exercitiu relational pe care il incepem pe 30 ianuarie cand, planeta Venus intra in prima faza a ciclului retrogradarii, pe segmentul de “umbra”. Faza de Luna Noua in Varsator declanseaza acest exercitiu cu un suport energetic pentru o mai buna deschidere afectiva.

   

  Retrogradarea planetei Jupiter incepe pe 6 februarie si, ne plaseaza in miezul lectiilor oferite de  planetele lente Pluton si Uranus, precum si de planeta Saturn. Planeta Jupiter construieste anul acesta cuadratura cu planeta Pluton, opozitie la planeta Uranus si, realizeaza un sextil in curgere cu planeta Saturn (activ pe o perioada mai lunga de timp). Avem ocazia anul acesta sa preluam, si sa folosim din plin potentialul tranzitului acestor planete, prin colaborarea lor cu planeta Jupiter. Vom urmari aceste colaborari planetare in cadrul ciclurilor duale pe care le formeaza, pentru a intelege potentialul activat pe harta natala.

   

  Vom relua pe scurt modul de citire a astrogramei natale, pentru a putea vedea, pentru fiecare participant, cum pot fi folosite constructiv, influentele astrale ale perioadei.

  Am renuntat la “turul de masa” dar, fiecare participant, va primi un mesaj care, va fi distribuit in partea finala a atelierului. Fiecare participant lucreaza pe harta proprie, urmand ca la final sa-si verifice concluziile.

   

  De asemenea am facut loc pentru o noua sectiune a atelierului, pentru cei interesati – utilizarea practica a informatiei astrologice, privind alte chestiuni care pot sa nu aiba legatura cu contextul astral al ciclului curent, in ultima jumatate de ora a programului. Intreg atelierul prezinta utilitatea practica a informatiei astrologice dar, ne rezervam jumatate de ora in care putem aborda orice subiect, dupa cum apar intrebarile, chiar si in afara subiectului declarat.

   

  Atelierul se adreseaza mai ales necunoscatorilor teoriei astrologice.

  La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice.

  Aceste intalniri pot fi de folos insa si celor care studiaza astrologia, pentru a experimenta aplicabilitatea practica a informatiilor teoretice.

   

  Pentru a intelege si mai bine mecanismul interactiunii cu energiile  planetare, puteti participa la setul de trei ateliere “Bazele culturii generale astrologice” care va fi reluat in luna aprilie.

   

   

  Discutam despre : cum folosim influentele astrale.

  -Reluam pe scurt : Cum citim o astrograma (citirea, nu interpretarea astrogramei).

  -Analizam :

  -Schema influentelor astrale cu care vom interactiona pe parcursul ciclului curent al fazelor Lunii - cum folosim mecanismul influentelor astrale pe parcursul ciclului care va incepe cu Luna Noua in Varsator.

  -Ciclul retrogradarii planetei Venus.

  -Ciclul retrogradarii planetei Jupiter.

   

  Intrarea Soarelui in semnul Varsatorului simbolizeaza milocul iernii, somnul adanc al naturii care, se pregateste pentru reluarea unui nou ciclu de viata.

  Semnul Varsatorului simbolozeaza raspandirea cunoasterii, in egala masura in planul material precum in cel energetic, prin deschiderea mentala si prin dezvoltarea intuitiei.

  Putem percepe astfel mesajul subtil al Varsatorului care, ne indeamna sa lasam mintea libera si sa-i urmam zborul catre maine, catre cele mai inalte intelesuri si catre cele mai noi descoperiri.

  Cum interactionam cu nativii Varsator – un articol care ne poate ajuta sa intelegem mai bine nativii Varsator.

   

  Va asteptam la sala de conferinte a hotelului EDEN :

  Miercuri, 25 ianuarie 2017,

  17:30 - 20:30, cu prelungiri eventual, daca este cazul.

  Participare – 35 lei.

  Varianta audio va fi disponibila pe platforma atelierului dupa incheierea intalnirii.

   

  Participantii la intalnire au acces gratuit la varianta audio.

  Detalii si inscriere pentru varianta audio :

  http://www.astromercur.ro/index.php/eveniment/270-atelierul-de-astrologie-astro-mercur-varianta-audio

   

  Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si, noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.

   

  In cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem sa intelegem si sa folosim colaborarea influentelor astrale astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor.

   

  Cei care doresc, se pot inscrie pentru participarea la acest atelier, printr-un mesaj transmis la :

   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.    sau prin pagina CONTACT

   

  La inscrierea pentru participarea la sala urmeaza sa ne transmiteti data, ora si locul nasterii pentru a putea intocmi materialele de lucru. Inscrierea va fi confirmata printr-un raspuns la mesajul dumneavoastra. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

   

  Pagina facebook a atelierului :

  https://www.facebook.com/events/1577369445907830/

  Spor maxim intre timp.