• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Atelier Astro Mercur – Calea pe care traim implinirea

   
   

  Nodurile Lunare si implinirea personala - 27 septembrie 2017.

   

  afis 1

   

   

   

  “Calea pe care traim implinirea” – un atelier in care va propun sa vedem cum ati ales si cum ati mers pe calea voastra pana acum, precum si, care sunt preocuparile voastre, in legatura cu alegerile pe care vreti sa le faceti, sau pe care simtiti ca ar fi potrivit sa le faceti, acum.

   

  O astfel de autoanaliza poate fi potrivita in orice moment al vietii. Insa, vremurile pe care le traim accentueaza importanta constientizarii mersului de drum.

   

  In ultimii ani am lucrat cu noi insine (fie ca recunoastem sau nu acest lucru) si, chiar am facut schimbari. Daca nu le-am facut inca, este posibil ca presiunea schimbarii sa fie foarte mare, chiar acum.

   

  Vara aceasta si toata toamna, planurile energetice ne sustin, ne stimuleaza, ne provoaca si, pana la urma ne preseaza sa iesim din amorteala, sau din asteptare, sa ne folosim curajul sa alegem ceva si, sa lucram cu ceva-ul acela, sa experimentam. Sa lasam usile inchise, inchise. Sa vedem usile deschise si sa trecem niste praguri.

   

  Alegerile noastre ne ofera diferite variante de a trai experientele de viata. Unele alegeri participa la generarea experientelor, altele construiesc modul in care traim experientele, modul in care traversam si folosim timpul.

   

  In momentele de bilant, dincolo de “plus” si “minus”, traim un anume grad de implinire.

   

  Calea care ne poarta catre implinire, ne ofera niste momente de reasezare pe drum. Pot fi momente de cotitura prin alegerile pe care le facem, sau de implicare prin curajul pe care il manifestam, sau de intelepciune prin increderea cu care ne urmam indemnul interior.

   

  Cunoasterea astrologica ne arata toate aceste momente si, ne arata si cum sa le folosim. Aceste momente se deruleaza intr-o anume succesiune, in cicluri care functioneaza intr-o logica a cunoasterii si a cresterii omuletului.

   

  Vom vedea aceste cicluri si vom recunoaste cresterea.

   

  Modul de lucru :

   

  -Fiecare participant va primi si va lucra pe schema personala a ciclului Nodurilor Lunare, schema ce va fi realizata pentru primele patru cicluri (patru reveniri ale Nodurilor Lunare la pozitia din harta natala, pana la 74/75 ani).

   

  -Pentru ciclul in curs, fiecare participant va putea urmari momentele semnificative ale ciclului.

   

  -Vom vedea semnificatia generala si varianta personalizata a simbolismului Nodurilor Lunare.

   

  -Vom urmari modul de lucru cu ciclul Nodurilor Lunare, pentru a intelege sensul si importanta alegerilor facute precum si ale momentelor care urmeaza sa ne solicite sa alegem din nou.

   

  -Vom urmari modul de lucru cu momentele importante in care pozitiile natale ale Nodurilor Lunare au fost si vor fi stimulate prin ciclurile planetare, precum si prin tranziteleplanetare peste aceste poziti  – de la planetele lente, pana la planetele personale.

   

  -Fiecare particpant va primi un calendar personalizat, al acestor momente cheie, din trecut precum si din viitor, in corelare cu schema personala de lucru.

   

  Atelierul va avea loc pe data de 27 septembrie 2017.

  Vom lucra cu doisprezece participanti.

  Inscrierea se face pana la data de 20 septembrie – pentru ca este un volum destul de mare de lucru pentru pregatirea materialelor personalizate – la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  sau prin pagina CONTACT

   

  Va asteptam la sala de conferinte a hotelului EDEN :

  Miercuri, 27 septembrie 2017,

  17:30 - 20:30, cu prelungiri eventual, daca este cazul.

  Participare – 100 lei.

  Participantii la intalnire vor avea acces gratuit la inregistrarea audio a atelierului.

   

   

  Pagina facebook a atelierului Astro Mercur :

  https://www.facebook.com/events/1703954386600527/?fref=ts

   

  Spor maxim intre timp.