• Intra in GRUP
 •  
  Iesire

  Programul Astro Mercur

   
   

  Programul Astro Mercur pana la solstitiul de iarna :

   

  Atelierele dedicate ciclului fazelor Lunii, la sala si in varianta audio.

  Urmarim potentialul fazelor de Luna Noua, particularizat pe harta natala, precum si dinamica aspectelor astrale pe parcursul ciclurilor.

  Iasi, Hotel Eden, 17:30-20:30

  21 august 2017 - Luna Noua in Leu (2)

  19 septembrie 2017 - Luna Noua in Fecioara

  18 octombrie 2017 - Luna Noua in Balanta

  16 noiembrie 2017 - Luna Noua in Scorpion

  13 decembrie 2017 - Luna Noua in Sagetator

   

  Detalii despre varianta audio :

  http://www.astromercur.ro/index.php/eveniment/270-atelierul-de-astrologie-astro-mercur-varianta-audio

  [oferta pentru achizitionarea a cinci ateliere in varianta audio]

   

  Atelierul de astrologie Astro Mercur se adreseaza mai ales celor care nu au studiat teoria astrologica, dar poate fi de folos si celor care au studiat-o. Scopul este sa identificam sectoarele de viata stimulate pentru a se dezvolta intr-o anumita perioada si, sa vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca sa participam activ in procesul de dezvoltare. 

  Prin urmare pot participa si cei care stiu precum si cei care nu stiu teoria astrologica. La fiecare atelier reluam pe scurt modul de citire a hartii. Interpretarea este rezultatul studiului si experientei. Dar a sti sa citim harta ne ajuta sa urmarim tranzitele planetare, si sa folosim acest mecanism, daca intelegem cum functineaza – si asta facem la atelier, urmarim si descifram mecanismul interactiunilor energetice, asa cum se naste din tranzitele si aspectele planetare.

   

  Pagina facebook a Atelierului Astro Mercur :

  https://www.facebook.com/events/1703954386600527/?fref=ts

   

   

  Atelierul  “Nodurile Lunare si implinirea personala”.

  Un atelier in care va propun sa vedem cum ati ales si cum ati mers pe calea voastra pana acum, precum si, care sunt preocuparile voastre, in legatura cu alegerile pe care vreti sa le faceti, sau pe care simtiti ca ar fi potrivit sa le faceti, acum.

  O astfel de autoanaliza poate fi potrivita in orice moment al vietii. Insa, vremurile pe care le traim accentueaza importanta constientizarii mersului de drum.

  02 septembrie 2017 – in programul “Tabara de evolutie spirituala”, 31 august-3 septembrie, la Piatra Neamt

  27 septembrie 2017 – Iasi, Hotel Eden, 17:30-20:30, Detalii aici

   

   

  Atelierele din seria BCGA – Bazele culturii generale astrologice.

   

  Seria a treia – reluam un pachet de trei ateliere in care vom aborda informatiile de baza din teoria astrologica, necesare pentru a intelege mecanismul prin care putem folosi harta natala. Un set de trei ateliere prin care cunoastem instrumentele si principiile de baza ale astrologiei si, le aplicam pe harta natala proprie.

   

  Vom cunoaste energiile planetare, vom lucra cu semnele zodiacale, cu casele astrologice si cu colaborarile planetare, intr-o schema functionala care, este de fapt, harta natala a fiecaruia dintre noi. Aceasta serie de ateliere este potrivita pentru cei care vor sa cunoasca astrologia, urmand apoi sa aleaga daca vor sa o si studieze.

   

  25 octombrie 2017 – Bazele CGA 1 

  22 noiembrie 2017 – Bazele CGA 2 

  11 ianuarie 2018 – Bazele CGA 3

   

  Detalii despre tematica si derularea atelierului :

  http://www.astromercur.ro/index.php/eveniment/283-atelier-astro-mercur-bazele-culturii-generale-astrologice-cga

   

  Masa rotunda astrologica – Astrologul Amator (AA)

   

  Intalnirile din seria “Astrologul Amator”  reprezinta o punte intre editiile simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, organizat la echinoctiul de primavara (ajuns la a sasea editie anul acesta).

  Editia a saptea a simpozionului va avea loc in zilele 17-18 martie 2018 si, va invitam alaturi de noi. Astrologul Amator sunt intalniri ce au loc intre cele patru momente importante ale ciclului anual – solstitiile si echinoctiile. Ele sunt dedicate utilizatorilor de informatie astrologica, indiferent daca au studiat sau nu astrologia.

   

  Prin urmare, nu trebuie sa fiti neaparat astrologi ca sa participati la aceste intalniri care, se adreseaza tuturor, indiferent de nivelul cunostintelor si de experienta astrologica. Pregatim prezentari scurte, la obiect,urmate de discutii libere (dezbateri) despre cum folosim, concret, astrologia, – informatia (cunoasterea) astrologica  – in viata cotidiana, in derularea si pentru depasirea diferitelor situatii, in construirea experientelor de viata. Scopul acestor intalniri este sa facem schimb de experienta, sa aflam lucruri noi.

   

  13 septembrie 2017 – AA7 (editia a saptea) dedicata echinoctiului de toamna 2017.

  19 decembrie 2017 – AA8 (editia a opta) dedicata solstitiului de iarna 2017.

  Pagina Facebook AA :  https://www.facebook.com/events/716437181792993/?fref=ts

   

  Toate activitatile publice Astro Mercur (atelier, AA, club, simpozion) isi propun popularizarea astrologiei, deci se adreseaza potentialilor utilizatori de informatie astrologica, fie ca au studiat sau nu astrologia, dar care sunt interesati de subiect.

  Va invitam sa descoperim impreuna instrumentele acestei cunoasteri.

  Spor maxim intre timp.

  Anca Tautu